Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2009, 14:54:29
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Se pare ca faceti parte din categoria celor care-si doresc ca oamenii sa cunoasca putin ("au cunostinte suficiente"). Se vede aceste lucru din mai multe postari ale dvs. Sfanta Scriptura va incurca.

[.
SECTARUL e tot SECTAR indiferent de neamul lui,nu de alta dar el nu are ratiune ca sa poata face diferenta.
Una este CUNOASTEREA SCRIPTURII si alta este INVATAREA. Voi o cunoasteti,de aceea sunteti atatea neamuri si semintii ale crestinismului....NOI o invatam,doar ca , cat o pune cineva in aplicare aceasta invatatura ramane la atitudinea fiecaruia.
DIAVOLII crezi ca nu cunosc scripturile,ba mai bine ca voi,; si pun in practica ceva???.Voi...la fel,filozofati si spuneti multe dar totul este sec.La ce te ajuta cunoasterea daca nu stii ce vrea sa spuna ...am mai spus sunteti ca famenul etiopian care citea dar nu intelegea ce citeste (nu ca avea retard mintal).Asa si voi cititi si spuneti dupa cum dicteaza Scriptura...crezi ca Domnul nu a lasat o invatatura bogata?...tu crezi ca totul se rezuma la a cunoaste si la a primi botezul.???
Cu ce ma simt eu mai curat ca stiu Scriptura...sa stii ca am sa o citesc toata,apoi sa vad ce se intampla cu viata mea.Iti repet, mai cu multe ramane crestinul in 20 de minute ca in 3 ore.In minutele acelea invata o metoda de a se feri de pacat (1 ex.) in 3 ore...a.a.a.la voi nu mai trebuie invatatura numai cunoastere ca voi sunteti MANTUITI.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2009, 15:19:15
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Se pare ca faceti parte din categoria celor care-si doresc ca oamenii sa cunoasca putin ("au cunostinte suficiente"). ).
Crezi ca crestinii nostri nu stiu despre D-zeu nimic,nu stiu viata si activitatea Lui,INVATATURA care se desprinde din cuprinsul epistolelor s.a.m.d.Repet...una e cunostinta si alta invatatura. STII CE NU STIU ORTODOCSII,MINCIUNILE PE CARE LE DESPRIND UNII DIN BIBLIE (un ex.CUM CA TREBUIE SA SE BOTEZE SA FIE MANTUIT...adica ,o baita buna si CHEILE RAIULUI is pe mainile lor...cu ce crezi ca-l avantajaza pe un "pocait"citirea scripturii,SA CUNOASCA,CE? (asta e o intrebare la care astept un raspuns sincer)....crezi ca toti ''STUDENTII BIBLIEI" inteleg ce citesc?
Reply With Quote
Vechi 22.02.2009, 20:43:27
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
cu ce crezi ca-l avantajaza pe un "pocait"citirea scripturii,SA CUNOASCA,CE? (asta e o intrebare la care astept un raspuns sincer
Sa cunoasca voia lui Dumnezeu si Calea spre mantuire.

"Cunosti Sfintele Scripturi, care pot sa-ti dea intelepciunea care duce la mantuire, prin credinta in Hristos Iisus"(2 Timotei 3:15)

Cunoasteti o invatatura mai buna decat Sfanta Scriptura (Cuvantul lui Dumnezeu)? Pentru mine este singura care ma poate feri de inselatoriile foarte subtile si rafinate ale celui rau si-mi poate arata Calea, Adevarul si Viata.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2009, 21:20:47
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Sa cunoasca voia lui Dumnezeu si Calea spre mantuire.

.
Care este voia LUI? dar Calea mantuirii,care-i in viziunea D-voastra?
Reply With Quote
Vechi 22.02.2009, 22:05:59
Banned

Implicit

Citat:
Care este voia LUI? dar Calea mantuirii,care-i in viziunea D-voastra?
Voia Lui este sa avem dragoste fata de Dumnezeu si fata de oameni.
Despre calea mantuirii, exista doar una:

"Eu sunt Calea , Adevarul si Viata".
Reply With Quote
Vechi 22.02.2009, 22:40:11
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Voia Lui este sa avem dragoste fata de Dumnezeu si fata de oameni.
Despre calea mantuirii, exista doar una:

"Eu sunt Calea , Adevarul si Viata".
Pt. a cunoaste aceste lucruri Biblia trebuie citita zilnic?
Care este atunci rolul pastorului?
Mai bine zis citirea ei pt.a gasi tot felul de nascociri.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2009, 23:11:42
Banned

Implicit

Citat:
Pt. a cunoaste aceste lucruri Biblia trebuie citita zilnic?
Care este atunci rolul pastorului?
Mai bine zis citirea ei pt.a gasi tot felul de nascociri.
Dati exemple de nascociri. Asta, numai in cazul ca sunteti constient de afirmatiile dvs.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2009, 23:25:02
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dati exemple de nascociri. Asta, numai in cazul ca sunteti constient de afirmatiile dvs.
EX:
pai,penticostalii vin si ne vb.despre vb in limbi si botezul cu duh sfant
voi vb.de practici iudaice care se pastreaza in crestinism
etc.
apoi veniti si spuneti:nu sfinti,cruce,moaste,Maica Domnului,imparatia de 1000 de ani,nu exista iad nici suflet nemuritor,credinta suficienta pt.mantuire fara faptele bune,etc.le nascociti de nici voi nu mai stiti cum sa le intoarceti.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2009, 00:16:08
Banned

Implicit

Citat:
EX:
voi vb.de practici iudaice care se pastreaza in crestinism
etc.
Sa le luam pe rand. Dati un exemplu de practica iudaica pastrata de adventisti (eu sunt adventist), desi a fost desfiintata.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2009, 00:18:44
Banned

Implicit

Citat:
EX:
apoi veniti si spuneti:nu sfinti,cruce,moaste,Maica Domnului,imparatia de 1000 de ani,nu exista iad nici suflet nemuritor,credinta suficienta pt.mantuire fara faptele bune,etc.le nascociti de nici voi nu mai stiti cum sa le intoarceti.
Va rog sa refolmulati aceste "acuzatii" pentru ca in cea mai mare parte sunt niste inventii rautacioase (ex: nu sfint, nu cruce, mantuirea fara faptele credintei, etc.)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. Seraphim7 Secte si culte 104 23.10.2022 00:36:38
Profeti adventisti NeInocentiu Secte si culte 592 07.05.2012 09:41:27
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini RafaelMiticaPitulice Despre Sfanta Scriptura 25 02.08.2011 09:01:17
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50