![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu trebuie sa discriminam? Pai tu cand vii pe un forum Ortodox si ne iei cu "Ave Satana!" ce sa mai gandim mai? Ba o sa discriminam. Adica ce, zicand porcaria aia te afirmi satanista sau ce ca nu inteleg? Crestinu-i crestin. Musulmanu-i musulman. Evreu-i evreu. Satanistu-i... vai de capu lui |
|
|||
|
|||
![]()
Da!
Si? Probleme. Si dumnezeu a zis ca drogurile sunt legale. sunt citate din Biblie care dovedesc acest fapt Geneza 1:11; Geneza 1:29; Geneza 3:18; Psalmii 104:14. Cititi-le cu atentie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Psalmul 104:14: "Tu faci sa creasca iarba pentru vite si verdeturi pentru nevoile omului, ca pamantul sa dea hrana". Tu fato, asta nu se refere la canabis sau marijuana ca-s nocive, si daca citesti cu atentie Lui Dumnezeu nu-I place sa vada oamenii cum se otravesc singuri. Cuvantul "Verdeturi" se refera la zarzavat, marar, patrunjel, stii, chestii care pui in ciorba si le mananci. Facerea 1 : 11: "Apoi Dumnezeu a zis: "Sa dea pamantul verdeata, iarba cu samanta, pomi roditori cari sa faca rod dupa soiul lor si cari sa aiba in ei samanta lor pe pamant". Si asa a fost". Pai si ce-i cu asta? Ca a creat Dumnezeu vegetatia? Pai Dumnezeu a creat si plante otravitoare, daca-i omu prost si mananca treaba lui. Nu te oblica nimeni sa le iei, sa le pisezi si sa-ti pui pe paine. Facerea 1 : 29: "Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samanta si care este pe fata intregului pamant, si orice pom, care are in el rod cu samanta: aceasta sa fie hrana asta" - Asta se refera la pomi, legume, fructe. Stii, se refera la cartof, ceapa, telina, varza, pomi, mar, par, cires, visin etc. Facerea 3 : 18: "spini si palamida sa-ti dea, si sa mananci iarba de pe camp." - Asta se referea la conditia omului de dupa cadere. Adica nu se mai afla in Rai in desfatare completa fara nici un chin. Dupa ispita Evei, omenirea a cazut si este acum fortata sa traiasca in acest veac si sa se chinuiasca, sa manance brusturi, buruieni si altele. Ce inseamna palamida? E o planta cu frunza spinoasa. S-a folosit aceasta descriere pentru a face o comparatie intre conditia de desfatare a Raiului si chinul in care a cazut omul din vina sa. Dumnezeu a facut multe, unele chiar periculoase. Dar asta nu inseamna ca Dumnezeu iti zice "Du-te si joaca-te cu ursul ca e bine" sau "Du-te si fumeaza canabis, o sa te imbolnavesti dar nu conteaza". Te rog nu mai rupe pasaje din context ca ajungi sa-i terfelesti complet intelesul. Si care-i problema? Pai e problema tu fato ca te inchini vrajmasului, dupa care ai sa arzi in gheena, cum poti sa fii atat de oarba. Sau tu iti bati joc de noi si minti ori "glumesti"? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt cam proasta asa de felul meu. Ce inseamna Gheena?
Nu am cultura generala asa dezvoltata incat sa ma aprofundez aceasta tema. Asa cum am spus mai sus, nu stiu ce inseamna gheena. Fiti draguti si explicati-mi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acolo te duci daca te prostesti si te inchini lui satana, daca esti satanista. Acum sa fim seriosi, e grav, daca tu vorbesti serios. Cu toate ca eu cred ca iti bati joc. Apropo, cati ani ai? Ca parca nickname-ul tau te reflecta in totalitate: ioana - child. |
|
|||
|
|||
![]()
Exista registru de nasteri.Nu te astepta sa iti spun numele complet, adresa si altele pentru ca nu o sa o fac.
E problema mea cui ma inchin. Daca iti spun ca sunt Ateu ce mai spui? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar mi-e ca faci o greseala mare si ai sa regreti mai apoi in viata. Te-ai gandit bine la acest lucru? |
|
|||
|
|||
![]()
De 6 ani cred in Satana, si nu mi s-a intamplat nimic rau, nu mi-e frica de absolut nimic, si nu cred ca o sa regret ca am ales aceasta secta.
..I am a synthesis of infinite and finite, temporal and eternal, freedom and necesity... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Normal ca nu ti s-a intamplat nimic rau... in aceasta viata. Cand atrage vrajmasul (diavolul) in cursa pe cineva, ii ofera pace si toate bunatatile lumesti pentru a-l tine captiv. Insa, nu veacul acesta conteaza. Ai grija ca dupa viata asta urmeaza alta spirituala, duhovniceasca, eterna. Te crezi libera, insa sufletul tau este prins in mreaja diavolului. Si vei fi judecata in functie de ce faci aici pe Pamant. Doar prin Dumnezeu poti intra in Imparatia Cerurilor si in desfatare vesnica. Toate celelalte sunt praf si pulbere. Satana nu-ti vrea binele, iti doreste numai raul, el doreste ca tu sa fii departe de Dumnezeu, caci doar prin Dumnezeu poti sa fi salvat(a). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|