![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=the_Listener;382610]
Citat:
Ma bucur sa aud si de la tine ca fructele se consuma pe stomacul gol, cu 20 min. inainte de masa. De cate ori spun asta cuiva se stramba la mine:-), sustinand ca se mananca dupa mese sau intre mese .. In rest imi sunt cunoscute toate informatiile din acest mesaj dar am tinut neaparat sa aud parerea ta.:-) Am insa o nelamurire si poate ma ajuti: nu inteleg de ce consumul de seminte si samburi crude, imi provoaca crize de colecist.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Melissa;382746]
Citat:
Fiziologie - In afara meselor, vezicula biliara serveste drept rezervor bilei secretate de catre ficat. In momentul mesei, in timpul trecerii bolului alimentar in duoden, ea se contracta si permite astfel evacuarea in intenstin a bilei necesare pentru absorbtia alimentelor, indeosebi a grasimilor. multa iubire ps semintele pot fi in cantitate prea mare , sau in combinatii prea dure sau sa fi deseori constipata etc etc etc ... nu stiu ce faci tu ... multa iubire Last edited by the_Listener; 28.07.2011 at 00:29:15. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=the_Listener;382757]
Citat:
![]() Daca tot ai pomenit de "cat de intoxicat este ficatul", spune-mi tu ce cura de detoxifiere a organimului recomanzi?:-) |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Melissa;382763]
Citat:
Citat:
multa iubire Last edited by the_Listener; 28.07.2011 at 01:05:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
In rest, am prins ideea:-) Multam fain din nou! |
|
|||
|
|||
![]()
@the_Listener, se simte ca esti vegan..Esti inepuizabil pe forum, nu ti-ai pierdut dupa atata timp nici din energie si nici din zambet si culmea, nici nu dai semne ca ti s-ar gata bateriile! Ma pui pe ganduri si cu chestia asta..
E prima oara cand ma gandesc sa devin vegetariana!:-)Hmmmm.. Noapte buna zambaretule!:-) |
|
|||
|
|||
![]()
Nimic nu-i mai spurcat în masa omului ca mândria de sine însuși, apoi vine pofta nesățioasă de perversiuni jegxy pline de goliciuni și plăceri ca un sfințișor la goglindă, apoi slava deșartă de la gLume, de la om, și nu uita că și tu ești om și te autoîndreptățești cu cele furate și cu faptele ucigașe, apoi vine asemănarea ta, doi pentru două, un fel de metempsihoză în clipa de față cu tine sau cu diavolul, că sunteți voi doi amândoi, tu și fiara, și mâncați din oameni, din frați, fără nicio jenă crezând că vă puteți permite, că vi se cuvine să scoateți cuvinte porcești ca să înfulecați în mod nimfoman toate adulterele, căci omul e nehotărât și nehotărârea e o contionuă trădare, căci n-ai inima întreagă cu Domnul, așa cum a pățit Solomon în toată măreția sa care nu s-a îmbrăcat mai frumos decât un crin al câmpului... apoi vine distracția și lăudăroșenia și pisma și dănțuiala și gLumele ca să-ți placă ție, să-ți faci plăcerea ta, să fii pe placul vicleniei tale sau a răzbunărilor, apoi vine dependența de superstiții și ghiceli și matematică și astronomie și toți vrăjitorii și vrăjitoarele care se bagă sub piei de oi, inclusiv popii vânduți mamonei, apoi vine frica și zgârcenia, frica absurdă și de orice numai de dreptatea lui Dumnezeu nu, apoi obrăznicia și necuviința și trufia că faci tu, că tinzi tu, că te mântui tu, luîndu-ți mereu singur ca să faci singur ca să te lauzi singur, apoi tupeul, apoi la final vine toată ușurătatea și nebunia tuturor poftelor dezordonate și aleatoare cânt patimile au pus stăpânire pe ochiul tău înțelept și dă lecții la toată lumea așa ca mine... adică îndrăcirea și deznădejdea, apoi vine cumplita nepăsare și învoirea cu iadochiulhul, și apoi mâncarea babiloniană, deci apoi devi bucătar la bar sau la restaurantul burdelului, după care te faci politician prozelitist și apoi bancher iar la final după ce ai făcut toată nenorocirea asta, ai acumulat în tine tot dezastrul ăsta devii mare om de știință care ține conferințe și scrie articole în revistele de succes și specialitate, devii bonom bombon.
Cum se poate ieși din caruselul deșertăciunilor? Cu strigăt spre Cer, cu dorința fierbinte după Dumnezeu și după mântuire. Teoretic, iar practic, cu mila Domnului... Principalul e să fii dispus să-ți recunoști în orice clipă ticăloșia în fața oricui și să recunoști pe deasupra și sfințenia și toate meritele Domnului, adică pe tine să te faci praf și pulbere iar pe Dumnezeu să-L recunoști de Dumnezeu nu ca să furi în mod viclean slavă de la oameni sau de la viclenia ta sau ca să te autoândreptățești de la tine sau de la plăcerea ta ca să-ți placă ție, ci să placi Domnului care pe toate le știe și le vede în ascuns, deci să-ți accepți suferința dar să nu suferi de la suferința ta ci de la suferința lui Iisus pentru toți necăjiții Lui știind că nu e nevoie să arăți asta cuiva. Și pentru toate astea trebuie să postești ca apoi să te rogi cu sete și foame că altfel e păcăleală, îți furi căciula, și ironizezi lăsând impresia că ai râvnă. Și oare mai poți mânca ceva când ai aflat toate astea despre tine? Toți suntem oameni și suntem plini de păcate și ne contaminăm unii de la alții căci omul e om, iar postul se ține la voirea răutății îngâmfate a ochiului sufletesc și la oricefel de mâncare, și trebuie să tai zilnic din porție căci este scris: „celui păcătos să i se ia! și nu să i se dea!..” Că dacă i se dă carne sau linte începe să se autoalinte, să facă mofturi dorind mereu pită cu apă, începe să plângă pentru că are pretenții și vrea să aibă el dreptate, săa dețină el adevăr și iar cade în obrăznicie plină de perversiuni și plină de ceartă, ce artă? Artă marțială și joială, adică fățărnicia fariseică și lucsiferică, aia care își zice că are păcat mai mic și e neglijabil și neimportant, că așa își vede credulul păcatul său cât bârna, ca să-l poată dezvinovăți pe al său osândind pe aproapele său și pe Dumnezeu că cică ei mint sau îs răi sau îl păcălesc... sau sunt fraieri că se umilesc și slujesc iar el puternic și nu se înjosește să pună mâna pe ceva... că doar are seiful plin, mulțumind ca să audă și alții... Mulțumesc Doamne că iar am măcelărit tot auditorul și cititorul. Iertați-mă că văd că nu mă mai pot abține de la iubirea de sine cu năbădăi. Last edited by vsovivi; 28.07.2011 at 10:14:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Și țăranii au telefoane mobile. Eu am cîteva numere de telefon ale celor care vînd la piață în cartier. Poți merge într-o dimineață să faci comanda și apoi vedeți cum vă întîlniți în altă seară pentru a cumpăra. Așa se poate face rost și de ouă, lapte, plus alte lucruri mai sănătoase de la sat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa este,nu exista "nu se poate"!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|