![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Treci la ortodoxie si o sa intelegi incetul cu incetul.
Topcat, tu esti f simpatic. Dar ceea ce stii tu, stie toata lumea, nimic spectaculos. Despre ortodoxie se spune (nu mai stiu cine) ca este cel mai bine pazit secret al timpurilor noastre. Nu ca este tainuita invatatura ei (dimpotriva) ci pt ca mintea moderna este incapabila sa o priceapa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Defineste-ti termenii.. ce este aceea minte ultraconservatoare?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai uite, vezi, aici e deosebirea, pentru ca eu n-am vorbit nimic despre "a explica", ci despre "a intelege".
Nu toate adevarurile se inteleg prin gandire. |
|
||||
|
||||
![]()
Vorbesti si tu sa te afli in treaba.
|
|
||||
|
||||
![]()
Citeste posturile lui Traditie1 si te vei lamuri.La viata mea,am mai cunoscut si eu oameni ce se considerau conservatori,dar anumiti utilizatori ai forumului depasesc orice limita a bunului simt.
|
|||
|
|||
![]()
Te-ai uitat de curiozitate in dex sa vezi ce inseamna a intelege?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un conservator respinge noul de dragul noului, progresul de dragul progresului etc. Opusul unui conservator ar fi un inovator, care considera ca.. el stie mai bine. Din punctul meu de vedere, a fi conservator nu este un lucru rau. Mai ales astazi, cand toata lumea alearga dupa nou, ultimul.. a fi conservator inseamna ca omul s-a oprit din goana si a stat un moment sa reflecteze la ce inseamna valoare. Cat despre Traditie.. are un topic in care iti poti expune parerea despre el, daca vrei neaparat. Cu "bun simt", desigur. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 16:49:09 |
Socant: avem dovada existentei iadului! | Florin-Ionut | Alte Religii | 11 | 11.11.2010 17:08:08 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|