Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2011, 14:34:43
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
FALS AMICE ... NICI O LEGUMA NU DUCE LA PUTREFACTIE caci NU STA DESTUL TIMP IN ORGANISM ... contine fibre SI SE ELIMINA RAPID .....cita prostie ( lipsa de invatatura ) ...
aha dar EVOLUTIA foarte mare in reactiile de enzimale (fermentatia) rosiilor o lasi la o parte ...tu treci peste acest aspect foarte important si treci direct la eliminare...te las in teoria ta

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:36:22
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
pot sa-ti dau niste date de pe un buletin facut anul trecut
COLESTEROL SERIC TOTAL - 145, HDL - 52, LDL - 99
irelevant .... acum ce analize ai ?
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:42:19
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
aha dar EVOLUTIA foarte mare in reactiile de enzimale (fermentatia) rosiilor o lasi la o parte ...tu treci peste acest aspect foarte important si treci direct la eliminare...te las in teoria ta

Doamne ajuta!
DAR FIBRELE tu le lasi la o parte ???? asadar amice FIBRELE NU LASA sa aiba evolutie mare .... ai niste studii despre timpeniile pe care le spui ? sau tot batrinelul de 63 de ani te-a invatat ?
si rosiile NECOAPTE sau mai putin coapte , tari si nu de culoare intensa rosie sunt ACIDE .... asadar iara NU FACI DIFERENTE si NU GINDESTI ce scrii ( informatia ta ) .... mai incearca si alte argumente ca am rabdare
multa iubire
ps rosia ESTE UN COMPLEX de substante chimice naturale CARE LUCREAZA IN SINERGIE .... daca scoti DOAR UN ELEMENT si il analizezi NU STII NIMIC DESPRE PRODUS , DESPRE PROPORTIA ALTOR ELEMENTE DIN EL etc etc etc ..... de asta NICIODATA natura nu poate fi facuta in laborator si nici patentata .....
multa iubire
ps tu faci confuzii intre fermentatie si putrefactie ..... DOAR PRODUSELE ANIMALE INTRA IN PUTREFACTIE .... vegetalele intra in fermentatie SI SE ELIMINA .......ŽŽŽasadar nu o sa fi niciodata constipat de la legume .... dar de la carne lapte brinza oua si peste DA .... stii de ce ? ha ha ha
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 14:49:26.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:50:44
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
irelevant .... acum ce analize ai ?
multa iubire
pai ti-am dat datele ultimelor mele analize...IRELEVANT...ce usor folosesti cuvintele...apropo nu am nevoie de analize ...am incredere mai mare in "batranel" decat in doctori (nu o spuna ca sa ma laud da iarasi sunt nevoit)...cand iesisem din spital aveam valori alarmante la colesterol si trigliceride iar doctorii nu mi-au dat nici un regim special (doar niste medicamnte pentru colesterol - pe care bineinteles nu le-am luat) ....si de cand m-am lasat pe mana lui valorile sunt mullllt mai bune In 6 luni le-am adus la un nivel satisfacator)...iar la alimentatie am char nu simt nevoia sa imi analize frecvent ...valorle le SIMT (oraganismul simte cand e ceva alet in corp - ma refer la un adevarat vegan - dar pt tine cred ca sunt mai bune cifrele exacte - dar ti-o spun cu buna vointa - vezi sa nu te innozi in ele)

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 14:57:00
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
pai ti-am dat datele ultimelor mele analize...IRELEVANT...ce usor folosesti cuvintele...apropo nu am nevoie de analize ...am incredere mai mare in "batranel" decat in doctori (nu o spuna ca sa ma laud da iarasi sunt nevoit)...cand iesisem din spital aveam valori alarmante la colesterol si trigliceride iar doctorii nu mi-au dat nici un regim special (doar niste medicamnte pentru colesterol - pe care bineinteles nu le-am luat) ....si de cand m-am lasat pe mana lui valorile sunt mullllt mai bune In 6 luni le-am adus la un nivel satisfacator)...iar la alimentatie am char nu simt nevoia sa imi analize frecvent ...valorle le SIMT (oraganismul simte cand e ceva alet in corp - ma refer la un adevarat vegan - dar pt tine cred ca sunt mai bune cifrele exacte - dar ti-o spun cu buna vointa - vezi sa nu te innozi in ele)

Doamne ajuta!
Ovidiu draga, ca sa fi credibil, trebuie sa vorbesti in cifre, nu dupa ureche..E important sa te creada lumea daca ai o informatie corecta de transmis. Pentru ca de aceea se presupune ca o transmiti, ca sa faci un bine, nu sa te lauzi aiurea pe un forum ortodox!

In 6 luni trebuia sa ai analize PERFECTE, nu satisfacatoare!
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 15:05:36
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Iti place salata vad..:-)))Nu le mixa cu mine ca nu tine!

A ti se PUTREZI trupul(STADIU FFF AVANSAT DE PUTREFACTIE) la CATEVA ORE dupa ce ai decedat, nu inseamna ca NU AI AVUT un mare duhovnic in spate, ci inseamna ca ai lucrat cu DIAVOLUL! Daca nu ma crezi, intreaba orice mare duhovnic aflat acum in viata! Sau tie ti se pare ca moastele sfintilor care miros a MIR ( si desigur N-AU INTRAT IN PUTREFACTIE NICI DUPA SUTE DE ANI), sunt o pura intamplare?:-)))
salata e la tine...afirmi de ca au am pus in EGALITATE doi oameni iar acum vb de cu totul altceva...vezi un e salata

Citat:
Stiu exact ce trebuia sa stiu: VARSTA....Bojor la 87 arata mult mai batran decat japonezul la 100 ! Dar normal ca ti se pare irelevanta comparatia daca batranelul tau de 63 arata ca taica Ion de 93 de la sat! Sau imi trimiti o poza cu el ca sa ma combati?:-))
aici iarasi ALTA SALATA...vorbeam de 2 oameni iar tu acum il introduci pe un la treilea...vezi ca le mixezi rau de tot...poza nu am de ce sa-ti pun...apoi o sa se inteleaga alte prostii (ca asa vrea sa-i fac reclama)....si iti repet nu judeca oamenii dupa cum arata (E CEA MAI MARE POSTIE)...nu poti stii trecutul lui...ce boli a avut sau ce are, cate pacate de ispasit are etc...si inca ceva daca nu stiai: marii oameni care vindeca (inclusiv calugarii) - iti preiau o parte din boala...calugarii se roaga pentru aproapele sau ca Dumnezeu sa le dea lor o parte din boala si astfel sa il elibere pe cel bolnav

Citat:
Sa fii tu sanatos cate rosii ( sanatoase, din gradina )mananca copilul meu si e SANATOS TUN! Nimic din ce ai spus n-a facut vreodata!
Mergi inainte cu ele...nu te obliga nimeni sa renunti la ele...dar testeaza tu cea care poate trage o conclzie...el saracul mananca ce iii dai...nu ai de unde sti cum e fara rosii...asa ca te rog sa sa nu afirmi ceva ce nu stii ...PROBEAZA si ai sa-ti schimbi parerea
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 15:06:41
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:

Doamne ajuta!
pai irelevant PENTRU CA ACUM UN AN corpul tau era cu MULTTTTTT DIFERIT fata de acum .... s-au intimplat atitea lucruri in organismul tau de atunci incat nu poti sa iei in considerare analizele de atunci cu ce sunt .... normal ca aveai valori alarmant la colesterol si trigliceride de asta te-am si intrebat .... scuza-ma ca sunt ŽŽ clarvazator ŽŽ ... ha ha ha .... nivel satisfacator si nivel SANATOS sunt doua lucruri total diferite .... cit despre medicii care nu stiu nutritie nu trebuie sa imi spui ca stiu .... ei nu ti-au recomandat nici o dieta din mai multe considerente.... 1 nu stiu sa recomande . 2. stiu ca pacientii nu ii asculta , 3. fac comert cu medicamente , etc etc etc ..... dar asta nu inseamna ca informatia batrinului este corecta , intelegi ? el a eliminat cit mai mult posibil ALIMENTATIA toxica - carne lapte brinza oua peste , tu fiind vegan si NORMAL ca rezultatele sunt bune ..... CA NU TE MAI INTOXICI ....dar a spune ca rosia e acida si ca este rea pentru organism E CALE LUNGA .....
asadar FA DIFERENTE amice ..... eu vorbesc de studii stiintifice , si ma bazez pe dovezi ... DOVEZILE TALE UNDE SUNT ? si aici ma refer la timpeniile tale cu vegetalele ....... de lapte , brinza . carne . oua , peste ca sunt toxice , ne-am lamurit
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 15:08:55.
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 15:07:04
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Ovidiu draga, ca sa fi credibil, trebuie sa vorbesti in cifre, nu dupa ureche..E important sa te creada lumea daca ai o informatie corecta de transmis. Pentru ca de aceea se presupune ca o transmiti, ca sa faci un bine, nu sa te lauzi aiurea pe un forum ortodox!

In 6 luni trebuia sa ai analize PERFECTE, nu satisfacatoare!
Satisfacator - adica sub limita normala ....dar iarasi tu le stii pe toate...stii si ce boala am avut etc...nu mai judeca asa dupa URECHE
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 15:09:48
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Satisfacator - adica sub limita normala ....dar iarasi tu le stii pe toate...stii si ce boala am avut etc...nu mai judeca asa dupa URECHE
tema ta este sa probezi...in rest eu zic ca nu isi mai au rost contradictiile pe aceasta tema...este destul de evidenta parerea fiecaruia...eu am devenit subiectul discutiei si nu e cazul...

Numai bine!
Reply With Quote
Vechi 30.07.2011, 15:11:24
ovidiu b.
Guest

Implicit

............
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Otrava pe care o mancam anna21 Generalitati 108 14.02.2012 05:20:29
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese absolutep0wer Generalitati 1 31.08.2010 08:09:11
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54