![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() si rosiile NECOAPTE sau mai putin coapte , tari si nu de culoare intensa rosie sunt ACIDE .... asadar iara NU FACI DIFERENTE si NU GINDESTI ce scrii ( informatia ta ) .... mai incearca si alte argumente ca am rabdare multa iubire ps rosia ESTE UN COMPLEX de substante chimice naturale CARE LUCREAZA IN SINERGIE .... daca scoti DOAR UN ELEMENT si il analizezi NU STII NIMIC DESPRE PRODUS , DESPRE PROPORTIA ALTOR ELEMENTE DIN EL etc etc etc ..... de asta NICIODATA natura nu poate fi facuta in laborator si nici patentata ..... ![]() multa iubire ps tu faci confuzii intre fermentatie si putrefactie ..... DOAR PRODUSELE ANIMALE INTRA IN PUTREFACTIE .... vegetalele intra in fermentatie SI SE ELIMINA .......ŽŽŽasadar nu o sa fi niciodata constipat de la legume .... dar de la carne lapte brinza oua si peste DA .... stii de ce ? ha ha ha multa iubire Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 14:49:26. |
|
|||
|
|||
![]()
pai ti-am dat datele ultimelor mele analize...IRELEVANT...ce usor folosesti cuvintele...apropo nu am nevoie de analize ...am incredere mai mare in "batranel" decat in doctori (nu o spuna ca sa ma laud da iarasi sunt nevoit)...cand iesisem din spital aveam valori alarmante la colesterol si trigliceride iar doctorii nu mi-au dat nici un regim special (doar niste medicamnte pentru colesterol - pe care bineinteles nu le-am luat) ....si de cand m-am lasat pe mana lui valorile sunt mullllt mai bune In 6 luni le-am adus la un nivel satisfacator)...iar la alimentatie am char nu simt nevoia sa imi analize frecvent ...valorle le SIMT (oraganismul simte cand e ceva alet in corp - ma refer la un adevarat vegan - dar pt tine cred ca sunt mai bune cifrele exacte - dar ti-o spun cu buna vointa - vezi sa nu te innozi in ele)
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In 6 luni trebuia sa ai analize PERFECTE, nu satisfacatoare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Mergi inainte cu ele...nu te obliga nimeni sa renunti la ele...dar testeaza tu cea care poate trage o conclzie...el saracul mananca ce iii dai...nu ai de unde sti cum e fara rosii...asa ca te rog sa sa nu afirmi ceva ce nu stii ...PROBEAZA si ai sa-ti schimbi parerea |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asadar FA DIFERENTE amice ..... eu vorbesc de studii stiintifice , si ma bazez pe dovezi ... DOVEZILE TALE UNDE SUNT ? si aici ma refer la timpeniile tale cu vegetalele ....... de lapte , brinza . carne . oua , peste ca sunt toxice , ne-am lamurit multa iubire Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 15:08:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai bine! |
|
|||
|
|||
![]()
............
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|