![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ati vazut filmul "My Big Fat Greek Wedding"? O comedie exceptionala, dar care are si o scena f impresionanata cu botezul viitorului sot, care acceptase sa devina ortodox, din dragoste pentru viitoarea lui sotie. Chiar daca e un film, acesta se bazeaza pe fapte adevarate din viata autoarei, care interpreteaza si rolul principal in film. Deci se poate! |
|
||||
|
||||
![]()
Am vazut filmul, dar viitorul sot nu era catolic, din cate imi aduc eu aminte.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e biet, e fericit, si are chiar doua motive: primul ca se insoara si al doilea ca vine in Biserica lui Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum am scris si in mesajul anterior, in Biserica Ortodoxa a Greciei toti catolicii sunt botezati (sau rebotezati, desi nu aveau botezul practic). La noi se boteaza rar in unele locuri sau manastiri, regula e sa fie doar miruiti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu se specifica. Oricum, dragut film, si frumoasa poveste de dragoste si... pe de-asupra si adevarata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Demetrius, nu exista un "Big Fat" in film; eroul este chiar f suplu si chipes. In al doilea rand, motivul botezului este acela, ca nu te poti cununa intr-o biserica ortodoxa cu un neortodox, fie el catolic sau protestant.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Se scrie in afara de ... nu "inafara" |
|
|||
|
|||
![]()
E nevoie de o anumita adancime sau cum scufunzi un om matur, la bebelusi mai inteleg, o cada si se rezolva insa cand ai o anumita varsta cum faci? Te duci la piscina, un lac din apropierea bisericii, sau direct in Dambovita (acuma dupa caz daca e din Bucuresti).
Last edited by EzioAuditore; 25.07.2013 at 23:43:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte, el nu se poate culca cu ea decât dacă se botează. |
|