![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
sau sa imi vad mai departe de drum.adica cu cine intalnesc acum
|
|
||||
|
||||
![]()
Exact ! Viata merge inainte , si foarte important este in a invata din erorile sau greselile facute in trecut , pentru ca nimic nu este intamplator , iar fiece clipa ce trece ne aduce cate o lectie , cate un strop de intelepciune , ne maturizeaza , ne caleste si ne intareste in cele ce-or veni . Doamne ajuta !
|
|||
|
|||
![]()
io zic sa inchizi ochii larg
|
|
|||
|
|||
![]()
E mai bine sa traiesti singura decat sa fi casatorita si sa stai la comanda unui barbat care sa iti cerseasca iubirea.Eu una nu vreau sa ma casatoresc si sa fiu comandata de cineva.
|
|
|||
|
|||
![]()
corect. barbatii e porci.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite, eu am 22 de ani si iti spun ca in cazul in care vei gasi ceea ce scrii aici (sau ti se va parea ca vei gasi asta), acea relatie va dura foarte, foarte putin, pentru ca orice raport intre oameni, daca se doreste a fi durabil, fireste, trebuie sa se sprijine pe dragoste crestineasca. Toate relatiile care se intemeiază numai si numai pe o consonanta de pareri, idei si comportamente (consonanta care, iti spun, oricum se realizează foarte, foarte rar), mai devreme sau mai tarziu se vor destrama, pentru ca acestea nu sunt criterii stabile in viata, ci relative si trecatoare. Altfel vei simti, crede si actiona la 20, altfel la 30, al 40 si asa mai departe, mai vin, inevitabil, si necazuri multe si tot felul de lucruri, iar daca legatura dintre voi sta numai in afinitate si nu in dragostea de Dumnezeu, relatia e periclitata de la inceput. Eu sunt convinsa ca vei gasi un barbat bun atunci cand vei fi pregatita.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. "ce-mi doresc eu nu corespunde cu gandirea lui Dumnezeu?" 3. "Vreau pe cineva pe care sa-l iubesc sa simt ceva pt el" 4. "am o varsta(33) si se spune ca nu mai poate fi iubire," 5. "bine nu iubire dar ceva sentimente trebuie sa fie....nu?" Ați oferit cinci premise. Eu văd o singură concluzie: nu-l iubiți. Nu-i dați speranțe. Și încă "una": 33 de ani nu e o vârstă. E o vârstă "faină". Orice vârstă cu ale ei. Singura permanență de-a lungul vieții: dragostea. Și în dragoste ești copil, chiar și la 33 ori 3 de ani. Dacă nu simțiți asta, cu "ceva sentimente" nu faceți "casă de piatră", o faceți să fie, oricum ar fi ea. Să vă ajute Domnul!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
calm down-dupa cum am mai spus am terminat relatia cu acel baiat am considerat ca e mai bine sa nu-i dau sperante desarte asta nu inseamna ca am rezolvat problema,nu,insa nu ma mai gandesc incerc sa traiesc ce-mi ofera domnul chiar daca nu imi place neaparat insa ce pot sa fac eu,nimic |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar un gând bun: gândiți-vă întotdeauna la ceea ce puteți oferi înainte să vi se ofere ceva! Atunci bucuriile și împlinirile vor fi pe măsura așteptărilor. E probat. Dacă ați ști câte mi-am dorit eu și câte "zvârcoliri" am avut până am acceptat odată ceva: "mândru, gras și frumos" (o vorbă din Ardeal), de "deștept" ce să-ți mai spun, studii înalte, că de' nu's eu orișicine (adică, un nimeni cu patalama), nu merit eu Făt Frumos mai mult? NU, am simțit răspunsul în Biserica lui Dumnezeu. Am avut ceea ce am meritat: să-mi adaptez propria voință (propriile mofturi) la dorința celorlalți și să-mi pară rău când creez câte o neînțelegere din nesimțire și neatenție, așa ca un ticălos patologic ce sunt. Dumnezeu să vă îndrume pașii! Doamne ajută! P.S. Întru Hristos puteți face orice. Rugăciune, rugăciune, rugăciune...
„Dacă zice cineva: iubesc pe Dumnezeu, iar pe fratele său îl urăște, mincinos este!... Căci dragostea de Dumnezeu aceasta este: să păzim poruncile Lui...” (Sfântul Apostol Ioan) Last edited by CalmDown; 16.07.2010 at 22:44:35. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alesul | Anna | Nunta | 213 | 07.11.2017 18:40:17 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
|