Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz
Da...de aceea si aveti o consideratie netarmurita fata de cruce, cand o numiti (nu pe fatza, ci in adunarile dvs.) obiect satanic...
|
Nici măcar o dată n-am auzit să se numească astfel crucea (chiar în discuții private, decum în "adunări"), de unde trageți o asemenea concluzie?
Citat:
Asa este, insa daca dvs. va da DOAR o garantie, va da cam putin...
Dar, din fericire pentru ei, ortodocsilor si catolicilor le da mai mult.
Ca de inviat, vor invia absolut toate fiintele umane care au existat vreodata, indiferent de religia lor. Ce, ateii nu vor mai invia doar pentru ca nu au crezut in Inviere ??
|
Aveți dreptate. Mă gândeam la garanția învierii noastre spre fericirea veșnică.
Citat:
Unde ati citit dvs. aceasta enormitate (ca sa nu-i zic tampenie) despre perspectiva BO asupra Invierii si celei de a doua veniri ?
In scrierile lui E.G. White ? Ale lui Ch. T. Russel ?
Ceea ce crede BO este in cartile BO, nu in scrierile unora care nici habar nu au avut ca exista undeva BO.
|
N-am spus că am citit, aceasta este urmarea firească a credinței în nemurirea sufletului și a plecării "la Domnul" în momentul morții. Ce sens mai au învierea și revenirea Domnului în acest caz?
Citat:
Si le-a zis asta apostolilor care, pana la proba contrarie au fost mai aproape de Hristos decat repudiatul Miller si decat infailibila E.G. White.
|
Cu toate acestea,
apostolii au avut convingerea că Hristos va reveni în timpul vieții lor, nu peste 2.000 de ani!
Citat:
In Scripturi scrie clar ca dupa despartirea de trup sufletul continua sa existe
|
Nu doar că nu scrie "clar" (dacă scria clar ați fi putut da măcar un verset), însă studiind problema în lumina
întregii Scripturi, nici nu rezultă o asemenea concluzie.
Citat:
Daor nu credeti ca scena cu Lazar si bogatl nemilostiv se refera la ce va fi dupa a doua venire a lui Hristos ? Sau ca ei continuau sa se bucure sau sa sufere cu tot cu trup si DUPA moarte ?
|
Deviem nepermis de la subiect. Găsiți explicații detaliate pe topicul despre nemurirea sufletului.