![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A demonstra scripturistic, inseamna a folosi argumente din Scriptura, nu a adauga ceva la ea. Citat:
Citat:
Cred ca ai intentii bune, dar mai cred ca trebuie sa te mai documentezi si trebuie sa mai citesti, caci ortodoxia este un univers in sine si multe s-au scris pe aceasta tema. Fara sa ai cunostinte mai vaste, nu poti sa te apropii de adevar. Si fara sa te cureti de pacate, ca sa devi salas Duhului Sfant. Citat:
Si acum te intreb: daca aveam nevoie de cip, nu ne creea Dumnezeu cu cip cu tot?!? Daca telefonul e rau, iti dai seama ce poate un cip implantat?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca in zilele noastre cineva nu doreste pasaport cu cip, practic nu lezeaza pe nimeni, caci nu este obligat sa circule in afara UE. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu, n-am înțeles...logica ta mă depășește. Last edited by ovidiu b.; 27.01.2014 at 22:59:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu-i nimic. Cu timpul vei intelege. |
|
||||||
|
||||||
![]()
E periculos ce faci. Incepi sa procedezi ca Antonia.
Citat:
Ai spus ca parintele a sustinut-o cu argumente din Sf Scriptura, doar ca desi ti-am cerut sa dai exemple nu ai dat. Care este versetul pe care se fundamenteaza faptul ca cipul este semnul fiare? NU EXISTA UN ASTFEL DE VERSET Citat:
Cum? Citat:
Citat:
Citat:
2. Pe ce va bazati cand voi sustinei ca cipul poate dirija gandurile si faptele? Pe nimic. Pe presupuneri. Citat:
Imi dau seama ca este ilegitim protestul impotriva cipului atat timp cat nu renunti la mobil. Asta imi dau seama.
|
|||
|
|||
![]()
Dovedești contrariul. Nu ai priceput când e cazul să te împotrivești și când nu. Când zice să te împotrivești Cezarului?
Sper să înțeleg că discuția a devenit inutilă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In privinta mobilului, are si el partile lui nocive, fara discutie. Dar este si folositor, caci poti salva o viata, chemand Salvarea la locul accidentului. Mie personal nu imi place sa vorbesc la telefon, dar sunt obligata sa comunic cu oamenii aflati la distanta fata de mine, interurban sau international. Asta insa nu imi influenteaza gandirea si nu constituie un pacat, cai nu sunt dependenta de telefon, adica nu intru in criza daca mi se descarca, sau daca nu am credit, ceea ce mi se intampla destul de des. Bautorul invederat, sau jucatorul de pacanele, daca nu isi primesc portia, intra in criza cu tremur; sunt dependenti. Este deci o mare diferenta, caci eu pot sa arunc oricand telefonul mobil; dar bautorul nu se poate rupe de bautura. NU este nici o presupunere, ca cipul poate multe. Daca citesti despre Nwe Age, religia secolului XXI, vei vedea ce teluri "ianlte" si au propus acest adepti: sa devina semizei si sa subjuge toata planeta. Poate acum nu vezi legatura, dar cu timpul, daca ai rabdare, vei intelege. Dupa stitul intempestiv, inteleg ca esti tânar. Ai rabdare si deschide ochii. Last edited by Miha-anca; 27.01.2014 at 23:54:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand vor sa ne desparta de Hristos. Cu pasaportul nu vor reusi, dar cu cel implantat, cu siguranta, caci contine juramantul de credinta fata de satana, exprimat prin simboluri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lucian, am impresia ca tu esti bine intentionat, dar nu vezi padurea de copaci. Fara suparare. Zici ca cipul e o preocupare noua ca oamenii sa nu isi vada de mantuire? Chiar asa e! Ce vrei mai mult? |
|