![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Exista si in SUA vaccinuri obligatorii pentru copii?
Hai sa o luam altfel: 1. Acu', daca s-ar incerca controlul populatiei prin vaccinare, s-ar aplica in India si China, nu in tari europene.... Cu vaccinurile din Romania, "firmele veroase de medicamente" obtin poate 0,1% din cat ar obtine prin vaccinarea aceluasi segament de populatie din India...... 2. Oricum exista posibilitatea de a nu-ti face un vaccin daca nu-l vrei (adica nu vine nimeni acasa dupa tine sa iti intepe copilul); dupa cum exista posibilitatea de a refuza antibioticele, transfuziile de sange, transplantul de organe si alte chestii mai mult sau mai putin controversate si potential periculoase din medicina de azi. Va da mana sa renuntati? |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
De altfel, v-ati obosit sa va uitati pe prospect la "reactii secundare"? Citat:
Din cate stiu si eu intr-adevar asa este, nu e neaparat necesar. Cu atat mai mult cu cat anul trecut s-au descoperit loturi contaminate cu alt virus (porcin parca). In SUA au fost retrase imediat de pe piata, in Europa a primit verde sa fie administrat mai departe, ca cica nu e grav, nu e serios, etc. Ca sa vezi.. Citat:
Citat:
Citat:
http://medlive.hotnews.ro/schema-de-...n-romania.html Asta e schema de vaccinare de la noi, nu sunt vaccinuri intre 1 an si 4 ani. De asta am si intrebat, la ce varsta si ce vaccinuri a facut cand a avut reactiile extreme (nu doar febra..). Citat:
Cam greu totusi sa afirmi cu absoluta certitudine. http://en.wikipedia.org/wiki/Rotavirus#Transmission Citat:
Citat:
Citat:
Bine ai spus, site -uri extremiste. Stiu o tanti care citeaza copios de acolo, doctor dar nu imunolog, de la Provita Cluj, cu pretentii de infaibilitate, nu se poate discuta cu ea, daca se poate, toti cei care o contrazic sa fie banati si numai vocea ei sa se auda - asa adevarul invinge. Copiate de pe site -urile in cauza a publicat ceva materiale si acum cica vrea sa scrie si o carte, din pacate cred ca jumatate din bibliografie e cu trimteri la pseudo-medici, adica homeopati egal sarlatani. Am mai primit cu ceva timp in urma un link de genul asta de la o tanti mare activista anti-vaccinare si i-am zis sa-mi zica exact ce materiale i-au atras atentia, materiale care le-a analizat dpdv al corectitudinii informatiilor prezentate. Ei bine, desi pana atunci era destul de comunicativa, de atunci nici un raspuns. Probabil ca (abia) acum face verificari. Aceeasi invitatie o lansez in continuare. Selecteaza un material, verifica-i sursele de informare si cand esti sigura ca e 100% obiectiv, corect si adevarat stiintific, adu-l sa-l discutam. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca vrei sa aprofundezi subiectul TREBUIE sa inveti engleza.
Nu prea ai sa gasesti informatii de calitate in limba romana. Mai ales daca vrei sa studiezi materiale si pro si contra, engleza este baza. Engleza e usoara, se invata singura, fara manuale, trebuie cateva cunostinte de baza, un dictionar.. Google translate te poate ajuta la inceput si pe masura ce ai sa prinzi cat mai multe cuvinte te descurci din ce in ce mai bine. Stiu pe cineva care a facut in scoala franceza si germana si nu stie nici una din ele, in schimb engleza care nu i s-a predat a invatat-o "din zbor" cu Internetul. Si nici nu era google translate pe atunci.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred exact opusul si am pretentia ca am cercetat-o si inca mai astept raspunsuri la problemele ridicate. Probabil ca pe masura ce veti cerceta si dvs. chestiunea veti putea raspunde la ele. Citat:
La fel de inutil este si cel actual impotriva "gripei porcine". Care este pana la urma pozitia in privinta vaccinarilor la copii, pentru ca materialele prezentate erau impotriva oricarui fel de vaccinare? Citat:
Dumnezeu nu trage pe nimeni cu forta din ratacire. Daca cuiva ii place sa rataceasca si gaseste placere in asta.. Sigur ca nu ma astept sa aveti o gandire bazata pe argumente. Sunteti in faza credulitatii totale si neconditionate dictate de comoditatea ratiunii care prefera sa mearga pe linia autoritatii si nu cea a investigatiei. Nu e deloc un lucru rar intalnit la noi ba chiar dimpotriva, de asta suntem si un popor asa usor de guvernat chiar si impotriva propriului interes. Citat:
Imi para rau ca nu puteti tine pasul, insa daca ati incepe sa procesati ceea ce spun altii inainte sa mai spuneti si altora ca mare adevar poate lucrurile ar sta altfel. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Fugiiiiiiiiiiiiți să vă scăpați viețile, vă omoarăăăăă!!! Last edited by camy_d; 15.02.2011 at 20:59:34. |
|
||||
|
||||
![]()
Comparînd riscurile efectelor secundare în urma vaccinării cu toate vaccinurile recomandate de pediatri cu probabilitatea contactării respectivelor boli împotriva cărora sînt injectați copiii, am ajuns la concluzia că e mai bine să nu fac nici măcar un vaccin. Important: a contacta o boală nu presupune automat lipsa imunității organismului în caz de nevaccinare.
Am găsit 12 motive de la lume adunate pentru care să nu-mi vaccinez copilul. Probabil că voi mai găsi și altele. Acum e prea tîrziu să le enumăr, e aproape 02:00 AM.
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 15.01.2012 at 01:57:38. |
|
||||
|
||||
![]()
Acum vreo luna si ceva trebuia sa-mi fac vaccinul anti tetanos,era chitita doctorita sa ma intepe. Si am zis "NU". Ea vazand ca nu ma poate convinge sub nicio forma m-a pus sa dau semnatura ca refuz. Am semnat si gata,am plecat linistita la casa mea
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar vreun vaccin anti-rabic ai la activ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ce ? A făcut boala. Nu se vede din topicul cu apologia comunismului ?
|
|||
|
|||
![]()
Ba da, e mai mult decat evident. Intrebarea mea era ironica, nu ma astept la vreun raspuns din partea lui.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|