Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 00:51:29
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Faceti voi asa ceva. Eu vreau sa am cat mai putine tangente cu doctori,spitale etc. Sincer in cateva cazuri,foarte putine,am plecat vindecat si multumit de la doctori. Doar mi-au mancat banii,m-au chinuit si atat,vindecare din parti!

Plus ca nu risc cu niciun vaccin,nu vreau! Are Dumnezeu putere mai mare decat prostiile astea!
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 10:26:38
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Faceti voi asa ceva. Eu vreau sa am cat mai putine tangente cu doctori,spitale etc. Sincer in cateva cazuri,foarte putine,am plecat vindecat si multumit de la doctori. Doar mi-au mancat banii,m-au chinuit si atat,vindecare din parti!

Plus ca nu risc cu niciun vaccin,nu vreau! Are Dumnezeu putere mai mare decat prostiile astea!
Rar imi e dat sa aud asemenea gogomanii! E chiar tragic felul in care gandesti, Raoul!
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 11:27:12
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul

Raoul,

Iată că aici sînt de acord cu tine.

Mie o incompetentă de doctoriță (o proastă, da) mi-a distrus sănătatea și nervii mei și ai părinților toată copilăria. Așa e la țară, unde e un singur medic pe care vrei - nu vrei, trebuie să-l crezi. După muuuuuuuuuulți ani de antibiotice inutile la greu și perioade lungi de internare am fost consultat întîmplător de altcineva (care o înlocuia pe idioată) care mi-a explicat că nu sînt răcit, ci am crize de astm boronșic.

Că doar nu te pui tu cu diagnosticul lor, nu? Dacă pediatrii îți spun că vaccinurile sînt obligatorii și că nu-ți ia nimeni copilul la grădiniță / școală, atunci trebuie să-i credem pe cuvînt. Deh, noi nu sîntem specialiști, nu avem noi licență. Îți explică cineva care sînt riscurile fiecărui vaccin în parte? Nu. Consultă cineva bebele sau pe oricine se vaccinează, poate suferă de vreo afecțiune care este în conflict cu substanțele din injecția respectivă? Evident că nu. Atît îi doare, să semnezi că refuzi, ca să nu aibă ei probleme cu superiorii.

Ți se naște copilul și prima lor grijă este să-l vaccineze. Așa, ca "bun venit" pe lumea asta tristă, li se dă o doză de moarte în prima zi de viață.

Ca la cireadă, o cireadă de naivi, creduli, indiferenți, dezinformați și neinformați, prostiți și fraieriți de jmekeri.

Ascultați Noul Testament ortodox online.

Last edited by Florin-Ionut; 16.01.2012 at 11:32:18.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 11:36:15
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Rar imi e dat sa aud asemenea gogomanii! E chiar tragic felul in care gandesti, Raoul!
Ba gandeste sanatos.
Sun foarte putini medici competenti in ziua de azi si rar dai de ei.
Nici nu stii cum e sa ajungi la urgenta cu salvarea, sa nu poti sa te tii pe picioare si sa ti se spune ca problema e la"mansarda", sau ca ti-e rau ca esti nemaritata - asta i s-a intamplat sotiei(pe langa faptul ca tot sistemul sanitar - si culmea, cel privat, a imbolnavit-o grav).
Rugati-va la Dumnezeu sa aveti cat mai putine tangente cu medicii ca daca ajungeti pe mana lor aveti cele mai mari sanse sa o patiti grav.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 11:57:43
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Cred ca unele vaccinuri sunt necesare, ca de exemplu cel pentru tetanos. In schimb problema cu multi medici e ca nu cunosc decat domeniul lor, ca si cand fiecare organ e separat, nu sunt impreuna toate. Ei vad doar problema actuala, ca te doare capul de exemplu, nu se gandesc ca poate te doare de la altceva. Asa ca unele tratamente ajung sa intensifice cauza, crezand ca vindeca efectul. Si alta problema, cunosc doar bolile scrise in manuale, daca nu ai o boala scrisa negru pe alb acolo nu mai stiu ce sa spuna. De exemplu citeam pe net ca cineva avea tensiune mica, iar doctorul i-a spus sa consume sare si cafea. Si eu am o tensiune mai mica, iar sarea si cafeaua sunt inamicii mei, o astfel de recomandare daca nu as stii mi-ar aduce mari probleme.
Sunt ca alternativa si alte tratamente, care cauta sa trateze tot corpul mai intai, si apoi problema acuta. Problema e ca aceste tratamente vin de obicei cu conceptii din alte religii (asiatice) sau e posibil sa nu fie cineva cu o pregatire. De exemplu era un medic din SUA care a tratat si vedete, care trata aproape toate bolile prin alimentatie. Am citit eu o carte mai demult, chiar si o peritonita a trata-o fara medicamente. Dar bolnavul era supravegheat prin analize constante, iar alimentele erau alese in functie de efectul lor si de substantele pe care le contin, era ca un fel de medicament dar natural.
Am avut un caz cu o ruda a mea, avea ceva din nastere la articulatia piciorului. Fusese programata la operatie, dar bunica ei cunostea un felcer neamt care din ce imi amintesc fusese intr-un lagar nazist cu aceasta meserie, mai vindecase persoane. Chiar inainte de operatie a dus-o la acela si in cateva minute a facut-o normala. Apoi s-au dus la medic si acela a fost foarte revoltat ca de ce a dus-o la felcer, i-a amenintat, desi era acum sanatoasa, deci se facuse bine. In contrast era o vecina care avea exact aceeasi problema, dar s-a dus la operatie, iar dupa aceea a ramas cu un mare defect la mers, sciopata.

Last edited by catalin2; 16.01.2012 at 11:59:44.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 12:19:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Cătălin,

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Cred ca unele vaccinuri sunt necesare, ca de exemplu cel pentru tetanos.
De unde știi că în seringă este doar acel vaccin antitetanos? Ai tu certitudinea - și cînd spun asta subliniez: ești tu 100% sigur că nu există și alte substanțe nocive organismului cînd îți faci injecția respectivă?

Știi tu cum se fabrică vaccinurile la scară industrială? Subiect de meditație și de documentare.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
De exemplu era un medic din SUA care a tratat si vedete, care trata aproape toate bolile prin alimentatie. Am citit eu o carte mai demult, chiar si o peritonita a trata-o fara medicamente. Dar bolnavul era supravegheat prin analize constante, iar alimentele erau alese in functie de efectul lor si de substantele pe care le contin, era ca un fel de medicament dar natural.
Unul din ăsta caut și eu. Dacă știe cineva un astfel de doctor în Timișoara sau în apropiere (Arad, Lugoj șamd), îl rog să-mi dea adresa sau telefonul lui.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 13:04:31
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
De unde știi că în seringă este doar acel vaccin antitetanos? Ai tu certitudinea - și cînd spun asta subliniez: ești tu 100% sigur că nu există și alte substanțe nocive organismului cînd îți faci injecția respectivă?
Imi pare rau dar asta suna exact a teoria conspiratiei. Poate ai dreptate, dar poate nu. In acelasi timp, ai certitudinea ca atunci cand iei rosii din piata nu sunt modificate genetic, tratate cu hormoni sau cu alte substante? Daca te retragi intr-o pestera si traiesti izolat functioneaza, dar in societate oricum vei face anumite compromisuri. Vorba "filosofului": Exista compromisuri compromitatoare si compromisuri necompromitatoare".
Vechi 16.01.2012, 14:02:08
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Dacă pediatrii îți spun că vaccinurile sînt obligatorii și că nu-ți ia nimeni copilul la grădiniță / școală, atunci trebuie să-i credem pe cuvînt.
Pai sa'i crezi pe cuvant. Ca nicio scoala/gradinita serioasa nu iti va lua copilul fara sa aiba vaccinarile si analizele la zi. Dupa un scandal monstru facut de o doamna isterica, asistenta de la gradinita noastra s'a vazut nevoita sa ia copilul fara carnet de vaccinari. Pentru ca si mamica aia visa teorii ale conspiratiei si avea impresia ca scopul intregului univers este de a'i ucide pretiosul ei odor. Si uite asa, in scurt timp, copila ne'a infestat pe toti cu streptococ betahemolitic. Am avut epidemie in gradinita, toti copiii au umblat pe la doctori, iar eu de luni de zile nu pot scapa de el si imi provoaca diverse alte probleme de sanatate.
Daca ai astfel de impresii [si nu ma refer la tine, in mod special, ci generic vorbind], atunci tine'ti copilasul acasa, unde intra in contact numai cu parintii si familia. Scoleste'l acasa! Si cand va fi mare, bolnavicios si cu greutati de integrare in societate, sa dai vina pe doctori.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 14:06:38
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Ba gandeste sanatos.
Sun foarte putini medici competenti in ziua de azi si rar dai de ei.
Nici nu stii cum e sa ajungi la urgenta cu salvarea, sa nu poti sa te tii pe picioare si sa ti se spune ca problema e la"mansarda", sau ca ti-e rau ca esti nemaritata - asta i s-a intamplat sotiei(pe langa faptul ca tot sistemul sanitar - si culmea, cel privat, a imbolnavit-o grav).
Rugati-va la Dumnezeu sa aveti cat mai putine tangente cu medicii ca daca ajungeti pe mana lor aveti cele mai mari sanse sa o patiti grav.
Iar tendinta aceasta stupida de generalizare. Unul sau doi doctori ti s'au parut tie a fi nu stiu cum si bineinteles, toti sunt asa. Si ba da, uite ca stiu cum e sa ajungi la Urgenta cu salvarea, dupa ce ai varsat sange o noapte intreaga si aia sa se uite la tine sa te intrebe daca esti gravida [ce legatura are, habar nu am], cand eu le'am spus clar ca am fost diagnosticata cu ulcer in urma cu ceva vreme. Da, am avut si eu de'a face cu incompetenti, mai ales in urma cu cativa ani, cand am trecut prin niste probleme serioase si mi'au dat ceva pastile de au inrautatit lucrurile in ultimul hal.
Dar asta nu inseamna ca ma incapatanez ca un catar si ca raman acasa sa bolesc si sa ma plang de dureri si alte cele. Daca sunt bolnava ma duc la doctor. Am intalnit si doctori foarte buni, din fericire. Asa cum in orice domeniu vei da peste competenti si peste incompetenti. Interesant cum lumea generalizeaza dupa exemple negative si nu pozitive.

Stii ce e cel mai frustrant? Daca X ajunge la un doctor incompetent, va spune ca toti sunt la fel. Dar daca dupa un timp ajunge, de voie de nevoie, la un doctor bun care il vindeca, va spune "Dumnezeu m'a vindecat".
Reply With Quote
Vechi 16.01.2012, 14:24:06
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

@Anna,nu stiu de ce de la o vreme esti asa revoltata impotriva mea. Asa cum gandesc eu consider ca o fac bine,sunt mai cu picioarele pe pamant. Poate la tine e un semn de intrebare atata timp cat refuzul meu de a face un vaccin il socotesti ca fiind un mod de gandire tragic.

@Florin-Ionut,eu am trecut prin mai multe cu doctorii (de la chirurgi,stomatologi,dermatologi etc.). Toti o apa si-un pamant! Rar,dar foarte rar,mai gasesti unul care sa aiba treaba cu subiectul. Stiu bine ce vorbesc chiar daca nu am detaliat prea mult si sunt catalogat ca unul care doar da din gura. Pai daca vreti va pun poze cu mine dupa operatie si va garantez ca cei care sunteti slabi de inger o sa vomitati sau vi se va face rau instantaneu! M-au tinut si doua ore in operatie,care tind sa cred ca au facut-o pe viu,tremuram tot de durere si am iesit in stare de soc. M-au mai luat si la misto dupa. Ca sa nu mai spun ca era niste conditii mizere,fapt pentru care am lasat-o balta de internare si a doua zi am fugit acasa,preferand sa ma tratez singur,sa-mi schimb singur bandajele si tot ce mai trebuia. Pot sa mai zic si de alti doctori,dar deocamdata ma opresc,cu alta ocazie poate voi da mai multe detalii. Deci inca o data ajung la concluzia ca si altii trebuie sa treaca prin ce am trecut eu ca sa ma inteleaga si sa poata gandi si ei la fel. Dar la dat din gura... toti se pricep!

@mihai07,ce a patit sotia ta i s-a intamplat si mamei mele. I-a spus ca probabil are probleme cu capu,ca el nu vede nimic in neregula,si ea avea probleme de ani de zile. Pai doctoru ala l-as fi omorat cu mana mea daca era sa fiu acolo de fata si sa aud ca-i spune asta! Apoi tot ei se revolta ca le taie din salarii,ca n-au conditii etc. Pai sa se duca la privat sa vada atunci cum ii zboara imediat afara la o faza din asta!

@catalin2,si eu sunt constient ca acest antitetanos imi era chiar necesar,avand probleme foarte mari din cauza unei rani timp de vreo doua luni (pana luna trecuta). Dar ideea e ca nu aveam incredere in ce se afla acolo,efectiv nu am vrut sa-mi asum riscul. Asta e ideea.

@Lucian008,tu deja exagerezi. Una e sa cumperi rosii din piata si alta e sa ai de lucru cu un vaccin,care se stie cat de vatamatoare sunt.

@Anna again: inseamna ca eu sunt cel mai ghinionist om de pe pamant,ca absolut toti doctorii (aproape) i-am nimerit prosti,nu?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42