![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da. Lupta lui Iaacov cu Ingerul. Prietene Iustin [daca imi dau voie sa te numesc astfel]. Iti multumesc pentru precizari. Uneori uit ca adevaratii crestini sunt prieteni ai evreilor si, OK, sunt de acord sa raspund la intrebari, desi mai am multe de invatat. Cit despre "Multi dintre evrei au crezut in El,dar si multi l-au privit ca un dusman". Dupa Holocaust multi evrei s-au departat de religie. Exista un paralelism intre jerfirea Lui Yeshua si jertfirea evreilor in Holocaust si pina in acest moment nu m-am gindit la aceasta chestiune in felul in care o fac acum. Poate ca astfel Dumnezeu a vrut sa ne convinga sa ne facem in sfirsit tara si sa nu ne mai plimbam hai-hui prin tara altuia. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi mesajul meu impaciutor pt. Iustin, Carmina.
|
|
|||
|
|||
![]()
De fat e "bate si te vor inchide"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
= Erata mai sus: De fapt e "bate si te vor inchide". :D |
|
|||
|
|||
![]()
Daca limba romana e frumoasa, si romanii sunt minunati. nu??????
Domnu' Galben cine v-a suparat asa tare? Poate va putem ajuta. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Io mi-s Domnu' Alb si calaresc un cal verde cu coama galbina - toata din aur 24 carat [apropo: iapa nu are coada. A mincat-o ursu'].
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De altfel nu te teme. Talmudul acela a fost terminat pe la anul 400 e.n. si ma cam mir ca ne ph... capul cu prostii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce este scris in Talmudul Babilonean despre Yeshua? Puteti sa-mi spuneti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(sau, in varianta tradusa de nenea google in romana, se copiaza link-ul de mai-sus si se lipeste in bara de cautare google, alegand mai apoi traducerea oferita.) Iar prin amabilitatea domnului ben_gal putem afla mult mai multe informatii. Sper. (Marile Sperante?) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|