Cand va fi sfarsitul lumii?

Un monah din Muntii Neamtului, fiind multi ani pastor la oi, umbla cu oile manastirii prin toate poienile din Sihla si Sihastria. Mergand cu oile pe munte, a intalnit un sihastru pe care-l cunostea si l-a intrebat: " Spune-mi, parinte, cand va fi sfarsitul lumii?" Cuviosul, oftand din inima, i-a raspuns: "Parinte Galaction, stii cand va fi sfarsitul lumii? Cand nu va mai fi carare de la vecin la vecin! Adica atunci cand nu va mai fi dragoste si intelegere crestineasca intre frati, intre rude, intre crestini, intre popoare. Atunci cand nu se vor mai iubi oameinii deloc, cu adevarat va fi sfarsitul lumii. Caci fara iubire si fara Dumnezeu, nu pot sa mai traiasca oamenii pe pamant!".

21 Octombrie 2010

Vizualizari: 12218

Voteaza:

Cand va fi sfarsitul lumii? 5.00 / 5 din 3 voturi. 5 review utilizatori.

Comentarii (5)

  • susana susicaPostat la 2011-06-26 07:23

    Cand nu va mai fi carare de la vecin la vecin!

  • Constantin BernathPostat la 2010-12-02 21:18

    Din nefericire iubim partea materiala iar cea spirituala o neglijam. Cu toate acestea Bunul Dumnezeu ne iubeste, ne iarta si are rabdare cu noi. Doamne ajuta-ne sa gasim CALEA SPRE TINE si sa ne mantuim.

  • newTenor newTenorPostat la 2010-11-04 10:48

    sfarsitul se apropie ... sa ne ajute D-zeu...

  • pop ovidiuPostat la 2010-10-22 13:30

    -adevarat,in orice timpuri!De aceea au spus Sf. Parinti ca evreii l-au rastignit pe Domnul Isus o data si noi in ...fiecare zi ...

  • DANIELA JILAVEANUPostat la 2010-10-22 08:19

    Foarte adevarat adevartat dar si trist este raspunsul primit de parintele Galaction,si mai trist este ca noi traim aceste vremuri nefaste cind oamenii alearga dupa BANI ,FAIMA ,PUTERE ETC.dar dupa bunul Dumnezeu nu mai au timp nici macar sa se gindeasca ca fara ajutorul bunului Dumnezeu nu s-ar infaptui nimic.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE