Dovada ca exista diavol

Oricine poate fi concentrat, chiar si mai multe ceasuri, gandindu-se la o problema sau la o afacere, fara ca sa i se distraga atentia la nimic altceva.

Mai demult, pe cand nu existau calculatoarele, contabilii lucrau cate 8 ore facand socoteli, fara sa ridice capul si fara ca mintea lor sa alerge in alta parte, chiar daca alaturi de ei mai lucrau si altii. Tot asa se intampla si cu studentii care invata si isi pregatesc examenele.

Insa cand incepe cineva sa se roage, atunci toate preocuparile lui personale, familiale si profesionale ii apar si-l raspandesc. Aceasta este dovada clara ca exista diavol si ca rugaciunea il arde, de aceea si lupta impotriva ei cu atata putere.

.

06 Ianuarie 2010

Vizualizari: 4994

Voteaza:

Dovada ca exista diavol 5.00 / 5 din 3 voturi. 4 review utilizatori.

Comentarii (4)

 • Ionut BejanPostat la 2013-04-07 22:01

  STIMATE DOMNULE D i n u Robert CU TOT RESPECTUL, IMI PERMIT SA VA SPUN URMATOARELE : ATUNCI CAND NU CUNOASTETI, IN PROFUNZIME, ANUMITE TAINE ALE ORTODOXISMULUI........NU MAI DATI SFATURI. F E M E I L E AFLATE LA M E N S T R U A T I E NU AU CE CAUTA IN BISERICA !!!! NU O SPUN EU ....CI SFINTII PARINTI ! CERCETATI SI NU MAI CUVANTATI EREZII!! DOAMNE AJUTA! DUMNEZEU SA NE IERTE PE TOTI! +

 • Dinu RobertPostat la 2013-01-26 20:09

  Doamna Stela Mihalache , daca mai vizualizati site-ul crestinortodox , sa stiti ca in perioada menstruatiei femeile pot intra in biserica , numai ca nu pot lua Sf.Impartasanie. Uitati aici un articol mai exact : http://www.crestinortodox.ro/editoriale/femeile-aflate-perioada-menstruatiei-intra-biserica-139057.html

 • Daniela SanduPostat la 2011-07-24 16:31

  Nu se putea o pilda mai graitoare! Doamne ajuta!

 • Stela MihalachePostat la 2010-01-07 12:51

  Bun gasit! Am asteptat cu nerabdare ziua Sfantului Vasile - 01 ianiarie de anul acesta si m-am rugat Bunului Dumnezeu sa nu intervina nimic care sa ma faca sa nu merg la slujba. Dupa cum stiti se citesc Moliftele Sfantului Vasile, care ne sunt de folos tuturor pentru alungarea raului si dezlegari. Anul trecut nu am putut intra in Sfanta Biserica din motive obiective (probleme femeiesti), anul care a trecut mi-am facut calculele si am spus "Doamne ajuta-mi!" Si astfel a venit ziua mult asteptata... M-am trezit de dimineata cu o stare foarte mare de slabiciune, parca nu aveam putere nici sa ma ridic si sa ma deplasez de colo-colo prin casa. Eram sfarsita, ce mai... Ce mi-am spus, ca pentru mine sunt piedici ca sa nu ajung la slujba si m-am hotarat cu chiu cu vai sa ma ridic, sa ma spal si sa ma imbrac. Toate acestea au durat mai mult de o ora, dar nu m-am lasat si m-am rugat Sfintei Treimi sa ma ajute. In sfarsit am plecat la slujba. Pe drum cand sa traversez o straduta pe langa parcul care ducea la Sfanta Biserica, ce credeti, spre mine s-a indreptat un caine. Am crezut initial ca vroia sa treaca pe partea cealalta, dar de unde, s-a repezit la mine si m-a muscat de picior. Mi s-au inmuiat picioarele, nu mi se mai intampla-se niciodata asa ceva... Cred ca rugaciunile mele si vointa mea m-au ajutat ca aceasta muscatura sa nu fie puternica si sa pot ajunge la Biserica. Am ajuns in sfarsit cu bine la slujba, unde va spun sincer ca am multumit cu lacrimi in ochi Sfintei Treimi, pentru ca m-a ajutat sa ajung acolo. Exista diavol si face orice sa ne puna piedici, insa daca avem vointa si ne dam seama la timp de ceea ce vrea sa faca el si nu-l lasam sa ne faca rau, eu cred ca reusim sa-l indepartam la timp. Rugaciunea il arde cu siguranta. Doamne, Prea Sfanta Treime, ajuta-ne pe toti si nu ne lasa prada ispitei! La multi ani tuturor, sa aveti credinta si sanatate!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE