Sfantul Nectarie

Sfantul Nectarie Mareste imaginea.

Fiecare zi reprezinta inca o noua sansa pentru fiecare de marire a lui Dumnezeu si a celorlalte puteri ceresti. Un adevarat mijlocitor a rugaciunilor noastre este Sfantul Ierarh Nectarie, mare facator de minuni si degraba ajutator. Nadejdea se contureaza in sufletul fiecarui om, doar la o simpla citire a minunatelor sale acatiste. Nu se poate explica bucuria pe care o simtitim cand rugamintile noastre sunt ascultate, sau ce emotii ne incearca atunci cand suntem martori la adevarate minuni, desi suntem nevrednici si pacatosi.

Boli incurabile vindecate, dureri disparute in neant, o liniste mistica instaurata doar la o simpla privire a chipului Sfantului, atat de frumos zugravit.

Uleiul de la candela sa are puteri miraculoase doar acompaniat de rugaciuni fierbinti, smerenie si nadejde. Bunatatea sa nemarginita ne indulceste viata asemeni unui pocal de NECTAR, izvorat din iubirea fata de oameni a Lui Dumnezeu, Mantuitorului Iisus Hristos si a fecioarei Maria, acoperamantul nostru minunat. Eu am fost martor la multe minuni, pe care o sa le expun mai detaliat, ulterior.

Rugati-va si veti fi ascultati, cereti si vi se v-a da, dar doar daca aveti credinta si nadejde.

Bucura-te, Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!

Robul Lui Dumnezeu,
Cristian.

.

Despre autor

Cristian Titu Cristian Titu

Colaborator
1 articole postate
Publica din 17 Aprilie 2010

20 Aprilie 2010

Vizualizari: 2948

Voteaza:

Sfantul Nectarie 0 / 5 din 0 voturi. 5 review utilizatori.

Comentarii (5)

 • emilia ignatPostat la 2010-11-30 12:47

  Sfinte Nectarie multumesc mult pentru tot ce faci pentru mine si pentru prietenul meu care este grav bolnav de cancer la rect cu metastaza la creier ,2metastaze la plamin ,si cu hemiplagie pe partea stinga ,multumesc bunule Sfinte Nectarie,Sf.Mucenic Efrem cel Nou si Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului.Doamne ajuta-ne in continuare.

 • Ana-Maria LupuPostat la 2010-05-09 15:09

  Doamne-ajuta in continuare!

 • Cristian TituPostat la 2010-04-23 02:50

  Contact: mtcrysty17@yahoo.com Cristian

 • luca ionelPostat la 2010-04-22 12:54

  Salut Cristi, am avut probleme cu calculatorul si cred ca messu este virusat. Si eu sunt unul din "protejatii" Sfantului Nectarie, daca vrei sa vorbim mai multe, te rog caontacteaza-ma pe noua mea adresa "pravoslavnik07@yahoo.com" imi cer scuze pentru incidentul nedorit. Luca

 • luca ionelPostat la 2010-04-21 03:33

  as vrea sa iau legatura cu Cristian, va rog sa ii dati adresa mea," yugohit2006@yahoo.com" va multumesc

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE