Rugaciune la ziua numelui

Rugaciune la ziua numelui Mareste imaginea.

Rugaciune la ziua numelui

Dumnezeule Preasfinte, cum voi putea sa-Ti multumesc cu vrednicie pentru viata ce mi-ai dat? Tu m-ai scos din intunericul nefiintei si viata mea este un dar al bunatatii Tale, care m-a pazit pana acum, ma sprijineste in necazuri si-mi intampina trebuintele. Tu esti Cel ce priveghezi asupra mea, indreptezi pasii mei in calea binelui si ma aperi de ispite. Cand ma ratacesc, Tu ma intorci in calea poruncilor Tale,- cand ma poticnesc, Tu ma sprijinesti; cand cad, Tu ma ridici,- si cand pacatuiesc, Tu ma intorci si-mi deschizi parintestile Tale brate. O, cat de multe sunt datoriile mele catre Tine, pentru ca mi-ai dat viata si mi-ai dat in toate zilele semne despre parinteasca Ta bunatate si ingrijire.

Plin, asadar, de vie recunostinta, Tie iti inchin toate zilele vietii mele, si mai ales aceasta zi de sarbatoare pentru mine, si ma rog cu umilinta ca bunatatea Ta sa nu ma paraseasca in tot timpul vietii mele, si intelepciunea Ta sa ma povatuiasca totdeauna in calea binelui si fericirii, pentru rugaciunile si mijlocirile sfantului (al carui nume il porti) si ale Preacuratei Maicii Tale. Amin.

.

17 Martie 2016

Vizualizari: 39888

Voteaza:

Rugaciune la ziua numelui 5.00 / 5 din 1 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • Areta-Ingrid DobrePostat la 2012-10-24 22:48

    Sfinte Areta, roaga-te pentru mine ! Iti multumesc pentru toate binefacerile! Doamne miluieste-ma!

  • TRAIAN IOACHIM NICULAPostat la 2012-09-09 22:26

    SFINTE IOACHIME !!!PARINTELE PREACURATEI MAICI A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS !!! ROAGATE SI PENTRU MINE !!! TRAIAN IOACHIM !!! MARIT SI LAUDAT SI INCHINAT SA FIE NUMELE TAU !!! IN VECI AMIN!!!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE