Rugaciunea de Sambata

Rugaciunea de Sambata Mareste imaginea.

Doamne Iisuse Hristoase, Judecatorul meu Preadrept! Cunosc ca pacatele mele sunt fara de numar. De aceea Te rog in aceasta zi, in care de Iosif si de Nicodim pus fiind in Mormant, Te-ai pogorat in iad cu Sfantul si Indumnezeitul Tau suflet si de acolo ai departat intunericul cu lumina Dumnezeirii Tale si ai adus bucurie nespus de mare stramosilor nostri, caci i-ai mantuit de sclavia cea cumplita si i-ai suit in rai.

Ingroapa pacatele mele si cugetele mele cele rele si viclene, ca sa piara din mintea mea si sa nu se mai lupte cu sufletul meu. Lumineaza intunecatul iad al inimii mele, alunga intunericul pacatelor mele, si suie mintea mea la cer, ca sa ma bucur de Fata Ta. Asa Doamne, primeste umilita mea rugaciune ca o tamaie mirositoare, pentru rugaciunile iubitei Tale Maici, care Te-a vazut pe Cruce pironit intre doi talhari, si de durerile Tale cumplite i s-a ranit inima; care impreuna cu ucenicii si cu mironositele Te-au pus in mormant, care a treia zi Te-au vazut inviat din morti si la inaltarea Ta Te-a vazut suindu-Te de la pamant la cer, insotit de Sfintii Tai Ingeri.



Indura-Te, Doamne, si de cei vii si de cei raposati, pentru rugaciunile Sfintilor Tai, catre care zic si eu, nevrednicul: O, fericiti servitori ai lui Dumnezeu! Nu incetati a va ruga Lui, ziua si noaptea pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate! Mijlociti pentru noi Darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta.

Nu incetati a va ruga, pentru ca prin rugaciunile voastre, pacatosii sa castige iertare, saracii ajutorul, intristatii mingiiere, bolnavii sanatate, cei slabi la minte intelepciune, cei tulburati liniste, cei asupriti ocrotire, si toti impreuna Darul lui Dumnezeu, spre folosul cel sufletesc, in marirea lui Dumnezeu Celui in Treime laudat, Caruia i se cuvine cinste si inchinaciune in veci. Amin.

.

21 Mai 2012

Vizualizari: 458100

Voteaza:

5.00 / 5 din 26 voturi.

Comentarii (65)

  • Nina VitanPostat la 2016-11-26 09:43

    Doamne iti multumesc pentru toate, Tu stii ce avem noi de trebuinta, ai mila de noi si de toata lumea Ta, Amin

  • simona turkPostat la 2015-10-24 11:13

    Tata Ceresc,salva Tie si iti multumesc Tie,pentru ca zi de zi ma pazesti,pentru iubirea Ta cea nemasurata si mai ales pentru rabdarea Ta cea nemarginita! Te rog iarta-ma caci zi de zi te rastignesc cu pacatele mele,insa stiind iubirea Ta care o ai fata de noi oamneii,cer sa te induri si de mine netrebnica si pacatoasa si sa ma aduci din nou pe calea cea placuta Tie,Amin!

  • simona turkPostat la 2015-03-28 10:48

    Multumesc Tie Doamne pentru binecuvantarile care mi le trimiti mie pcatoasei,Slava Tie Iisuse Hristoase caci mi-ai mai daruit mie inca o zi la viata,multumesc Prea Sfanta Treime pentru acest dar binecuvantat.Amin!

  • simona turkPostat la 2015-03-07 11:28

    Atotmilostiv Nascatoare de Dumnezeu,Sfintilor,Ingerilor nu incetati a va ruga pentru noi catre Milostivul Dumnezeu,fie ca prin rugaciunile voastre cu totii sa dobandim de la Atotiubitorul de oameni Iisus Hristos,cele de trebuinta pentru pacea si linistea sufleteasca,intelepciune si iertare de pacate!Amin

  • nicolae mariaPostat la 2014-02-08 14:24

    Doamne Dumnezeule, multumesc pentru linistea pe care mi-ai dat-o...si te rog , ajuta-ma sa ies din greutatile acestei vieti si ma vindeca doamne de boala de care sufar.Doamne, desi sunt o mare pacatoasa, te rog alina sufletul meu nevrednic si pacatos, ca mare esti in Imparatia ta . Amin!

  • Cornelia AlexandruPostat la 2014-01-04 12:03

    Iarta ne Doamne pe toti si ajuta ne sa ne ducem Crucea fiecare,ca sa facem numai Voia TA! Amin!

  • Nina VitanPostat la 2013-03-09 20:29

    iti multumesc Doamne pt.raspunsul bun de ieri, Slava, Marire si Lauda Numelui Tau, Amin

  • Nina VitanPostat la 2013-02-23 08:26

    Doamne simt ca m-ai parasit. Saptamina aceasta a fost cosmar, viitorul este sumbru si ma sperie ziua de miine. Doamne da-mi putere, nadejde, sanatate si ma lumineaza incotro sa o apuc. Doamne ajuta-ma, Amin

  • Relu NemetiPostat la 2012-10-27 12:11

    Multumim!Doamne ajuta!

  • maria arpadPostat la 2012-10-20 08:50

    Doamne,iti multumesc tie pentru toate,pentru bunatatea si mila ta.Iarta-ma Doamne pentru pacatele mele,pentru toate zilele mele pe care le-am trait in intuneric,fara sa vad lumina ta.Ajuta-ma Doamne sa pun inceput bun vietii mele,sa-mi intaresc credinta si sa fac voia ta.Fereste Doamne de primejdii pe mine si familia mea si izbaveste-ne pe noi de tot necazul si nevoia,ca tu Doamne toate le poti cate le voiesti,ca mare este puterea si slava ta.Umple sufletul meu de bucuria iubirii tale Doamne. Doamne,cred,ajuta necredintei mele!

  • Dumitru TalvescuPostat la 2012-09-15 08:21

    Doamne, in orice clipa lumineaza mintile robilor tai pamanteni, cu lumina ta cea sfanta, indreapta/le pasii numai pe calea cea buna, care duce catre tine.Invata-i pe ei, Doamne, ca mai de pret sunt bunatatile sufletesti decat cele ale lumii si iarta-le greselile cele din nestiinta si fara voie.F[ din ocarmuitorii tarii domni drepti, cu fata la popor si trezeste inimile spre smerenie. Ca a Ta este marirea si slava, acum si pururea si in vecii vecilor, amin.

  • Mihail VasilePostat la 2012-07-28 11:52

    Da-mi Doamne smerenie si ravna si curatie sufleteasca si trupeasca si ganduri bune si puterea de-a face fapte placute Tie, ca sa merg pe calea mantuirii, sa-mi aflu numele in Cartea Vietii si sa primesc raspuns bun la infricosatoarea judecata. Amin.

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-07-28 11:02

    DOAMNE AJUTA ROMANIA SI POPORUL ROMAN SA MEARGA PE CALEA TA CEA LUMINATA! MANTUIESTE NE SI MILUIESTE NE PE NOI TOTI PACATOSII! Amin!

  • violeta Postat la 2012-07-21 13:41

    multumim tie Doamne pentru toate binefacerile primite,si ne rugam tie pentru iertarea pacatelor noastre. AMIN.

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-07-21 10:45

    DOAMNE MANTUIESTE NE SI MILUIESTE NE PE NOI TOTI PACATOSII ! Amin!

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-06-23 13:44

    Bunule Dumnezeu ai grija de copiii nostrii,da le ganduri bune,noroc,munca sigura,sanatate si fericire! Amin!

  • Mihaela NistorPostat la 2012-06-16 12:29

    Toate rugaciunile sunt frumoase daca sunt spuse din inima dar o rugaciune care ar trebui sa fie in mintea noastra mereu este: "Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doamne , curateste pacatele noastre ; Stapane, iarta faradelegile noastre; Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru Sfant Numele Tau.Amin.

  • Mihail VasilePostat la 2012-04-21 23:30

    Doamne Dumnezeul meu, desi n-am facut nici un bine inaintea Ta, da-mi, dupa harul Tau, sa pun inceput bun. Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul.

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-01-21 17:34

    Multumim Doamne ptr toata iubirea Ta,pe care o simtim mereu...Amin!

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-01-21 17:33

    Doamne miluieste ma si mantuieste ma pe mine pacatoasa ,in numele tatalui,si al Fiului,si al Sfantului Duh! Amin!

  • Cornelia AlexandruPostat la 2012-01-07 10:33

    Doamne iarta ne pe toti,lumineaza ne mintile,ajuta ne sa facem voia TA!Te rog bunule Dumnezeu ajuta ne pe noi toti pacatosi acestei lumi,calauzeste ne pasii,mantuieste ne si miluieste ne pe toti cu HARUL TAU nepretuit! Multumim mult ptr tot ce faci ptr noi,in fiecare zi! Amin!

  • Carmen HirsanPostat la 2011-12-17 19:00

    Carmen Doamne Dumnezeul meu iti multumesc cu tot sufletul meu pentru tot ceea ce ai facut si vei face pentru noi pacatosii, si mai ales iti multumesc ca ne iubesti. Doamne iarta-ne Si tie Mama Dulce Mama,Fecioara Maria, iti multumesc ca te rogi neincetat pentru noi Fiului Tau, ca ne iubesti si faci minuni.

  • Cornelia AlexandruPostat la 2011-12-17 08:34

    Doamne Isuse Hristoase mantuieste ma si miluieste ma pe mine pacatoasa Cornelia si familia mea,in numele Tatalui,al Fiului si al Sfantului Duh! Amin!TU esti singura noastra speranta si mangaiere Doamne,nu ma parasi vreodata! Amin!

  • Mihaela NistorPostat la 2011-10-15 11:37

    Am iteles ca orice rugaciune spusa din inima este primita si ascultata de Dumnezeu.Am sa-mi permit sa scriu si eu un fragment din:RUGACIUNEA DE SAMBATA SEARA A SF. EFREM SIRUL.Darul Tau mi-ai dat mie sa graiesc catre Tine,Doamne, si dorul pe care il am catre bunatatea Ta ma sileste sa nu tac.Ca un singur bun si al nostru al tuturor Ziditor, iarta faradelegile si pacatele robului Tau celui pacatos si nemultumitor!Stiu ca covarsesc cu pacatele pe toti oamenii,Doamne, dar am scapare adancul cel covarsitor al indurarilor Tale. Si tare sunt incredintat ca primesti si miluiestipe toti cei ce nadajduiesc la bunatatea Ta.Si,mai inainte cunoscator fiind, Stapane, inima celui ce vine la Tine mai inainte o vezi daca s-adezbracat de lume cu totul.Mai inainte de a ajunge el la usa ii deschizi lui, mai inainte de a-Ti cadea el la picioare ii intinzi mana, mai inainte de a varsa el lacrimi indurarile Tale i le intinzi;si, ca pe un negutator care cu multa bogatie s-a intors, asa primesti pe cel care vine la Tine din tot sufletul;caci doresti sa vezi pocainta, si poftesti sa vezi lacrimi si te bucuri de sarguinta robilor Tai celor ce se nenoiesc sa gaseasca curatia.....AMIN.

  • elena trisciucPostat la 2011-10-01 08:55

    Doamne ajuta!

  • RADU FILIPPostat la 2011-09-17 12:34

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si ma mantuieste pe mine, pacatosul ! In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, AMIN !!!!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-08-20 11:51

    Iti multumesc Doamne pentru toate darurile pe care mi le dai zi de zi.Te rugam Doamane ajuta-ma sa trecem si peste aceste clipe ale vietii cam grele.Numai Tu esti cel care ne poti ajuta!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-08-13 12:15

    Doamne,acum cand asteptam o sarbatoare atat de Sfanta a Adormirii Maicii Domnului,iarta-ne noua toate pacatele si ajuta-ne sa trecem demni prin aceasta viata.Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu ajuta-ma sa scap de toate necazurile care s-au abatut asupra mea.Iti multumesc Doamne!

  • Ecaterina MateescuPostat la 2011-08-06 15:17

    Doamne,ajuta-ne in aceasta zi Sfanta!

  • Pop Cristina-MihaelaPostat la 2011-08-06 07:47

    Doamne, asculta rugaciunile celor care au scris aici si ii ajuta dupa voia TA.Si indura-te de toti robii Tai care te cheama in ajutor cu adanca credinta si nespusa dragoste! Faca-se voia Ta, Doamne in noi pacatosii! Amin!

  • Sergiu SuhareanuPostat la 2011-07-30 15:34

    Doamne Isuse Hristoase,fiul lui Dumnezeu,milueste pacatosul de mine.AMIN.

  • RADU FILIPPostat la 2011-07-02 14:05

    Pentru d-na NINA VITAN. Ce necazuri aveti cu sotul dvs. !!!!

  • mariana matachePostat la 2011-06-25 21:11

    DOAMNE IISUSE HRISTOASE pentru rugaciunile tuturor sfintilor miluieste-ne si mantuieste-ne pe noi pacatosii!

  • Valentina GabrielaPostat la 2011-06-04 13:25

    Doamne,nu stiu prea bine a ma ruga, dar iti cer din suflet, da-ne sanatate, intelepciune si noroc, mie si familei mele. sotului, fetelor, fratilor si surorilor mele.Lumineaza-mi inima si sufletul catre tine Doamne.Deschide poarta inimi mele catre tine si slujitorii tai.Ajuta-ma sa invat sa te primesc la mine cu sufletul deschis. Ocroteste-ne pe noi aici pe pamant, si lumineaza drumul catre imparatia cerului tuturor celor repausati iertandule greselele lor. Amin

  • alis maneaPostat la 2011-04-23 20:52

    Doamne Dumnezeul meu iarta-ma pentru toate pacatele pe care le-am facut cu voie si fara de voie, indeparteaza tot raul din casa si sufletul meu. Ajuta-ma doamne sa fac voia ta. Nu te indeparta de la mine , vezi-mi durerea sufletului meu, lumineaza mintea sotului meu sa nu faca lucruri neplacute tie. Ajuta-i Doamne pe toti care se roaga pentru mine si pentru necazul meu care a aparut in familia mea,indeparteaza-i doamne pe toti dusmanii si oamenii care incearca sa ma distruga si rau gandesc despre mine. Da-mi Doamne din suflet te rog sanatate si liniste familiei si mie, nu ne lasa ca toata nadejdea nostra in tine Doamne Dumnezeul meu noi ne-o punem. Tu esti singurul care ne poti salva si ne da pace in suflet. Irta-ma Doamne pentru tot raul care l-am facut sotului meu si intoarce-l cu gandul cu sufletul catre mine sa ne impacam. Doamne ajuta!

  • alice camelPostat la 2011-04-09 14:51

    Ar putea cineva sà posteze cine este preotul din imagine care se roagà cu atata evlavie,parcà-i pe alt tarâm,m-a impresionat aceastà imagine.Multumesc dinainte celui sau celei ce va pierde cateva momente pentru a raspunde .Doamne ajutà! Alicette

  • Gabriel DumitruPostat la 2011-04-09 09:01

    Doamne atotputernic, judecătorul meu, ştiu că păcatele mele sunt multe şi grele la care am mai adăgat unul , acela de a mă îndoi întru Tine fiind pe cale sa-mi pierd nădejdea. Iartă-mi Doamne păcatele cele multe şi grele, ajută-m să nu mă rătăcesc şi fii alături de mine. Sfinte Dumnezeule, Sfinte mare, Sfinte fără de moarte, miluieşte-ne pe noi! Amin!

  • Ciuncanu Adina MarcelaPostat la 2011-03-26 10:56

    Iarta Doamne, pacatele lumii si da-ne noua pace si iubire, ai mila de noi toti Doamne, ca doar Tu esti Tatal nostru si doar prin Tine ne gasim alinarea. Ajuta Doamne pamantul si vietuitoarele lui si pe oameni ajuta-ne sa vedem chipul Tau in toate faptele si in toti pasii nostrii. Vin catre Tine si Te rog iarta-mi pacatele si indreapta pasi mei, gandurile si faptele mele spre a face voia Ta. Miluieste-ne Doamne!

  • Nina VitanPostat la 2011-03-19 15:24

    Doamne Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii, Amin

  • adriana alboPostat la 2011-03-12 14:24

    Te rog doamne ajuta pe copilulmeu cu mari realizari la facultate da-i doamne multa sanatate si putere cu intelepciune binecuvanteaz-o in fiecare zi cu darurile tale cele sfinte ,da-i doamne sanatate sotului meu cu putere si viata lunga sa ne bucuram de toate darurile tale si dami doamne si mie bucuria sa vad familia fericita cu sanatate si impliniri ai grije si de mama mea vegheaza asupra ei cu sanatate si, ne iarta pe toti de pacate binecuvanteaza rugaciunea mea si eu te voi lauda prin dragostea puteri tale sfinte amin .alexandra-adriana -giuseppe -eudochia (si tuturor fratilor mei )binecuvanteaza-ne doamne

  • aura mustataPostat la 2011-02-26 12:19

    te rog doamne isuse hristoase fiul lui dumnezeu miluiestene pe noi pacatosii si nevrednicii gaby aura maria constantin tudorel maghita amin

  • vasile prodanPostat la 2011-02-12 22:52

    iti multumesc,domnul meu si dumnezeul meu pt.toate binecuvantarile,Amin.

  • cornel atanasoaiePostat la 2011-01-15 12:44

    DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSU!!!

  • Nina VitanPostat la 2011-01-14 14:45

    Doamne ai mila de noi, iarta-ne greselile noastre , cele de voie si cele fara de voie, ajuta-ne in necazurile cele multe, nu ingadui Doamne sa fim dati de rusine, ajuta-l pe sotul meu sa se faca bine, sa treaca cu bine de operatie, binecuvinteaza-l cu intelepciune, Amin

  • vasilica stancuPostat la 2010-10-09 14:05

    Doamne Iisuse Hristoase ,fiul lui Dumnezeu,miluestene pe noi.Amin Har si Mantuire Mila si Iertare Cristian,Cristiana-Mihaela si Vasilica. Doamne Ajuta

  • Florica VizireanuPostat la 2010-10-02 07:58

    Doamne,Bunule Dumnezeu,iti multumesc din suflet pt grija ce ne-o porti si te conjur cu dragostea noastra fata de tine Rogu-te sa ne ai in paza si grija ta, sa ne ocrotesti de toate cele rele vazute si nevazute,lumineaza-le calea si da-lesanatate si intelepciune copiilor mei, Silviu si Simona-Amalia,scoate-i in cale soarta buna fetitei mele Simona ca sa fie si ea fericitasi implinita si ocroteste-ne pe noi toti Ilie, Silviu, Simona-Amalia, Florica, Petrina , ca sa te slavim pe tine, in vecii vecilor ! Amin !

  • ionela marcogluPostat la 2010-09-18 08:45

    Doamne Dumnezeul nostru iartă-ne păcatele noastre cele multe şi ajută-ne să trecem peste toate greutăţile vieţii. Dă-ne puterea de a ierta şi de a fi mai buni pt. a împlini voia Ta. În tot locul fii cu noi şi ne ocroteşte de cele rele. Ajută pe robii tăi Ionela, Daniel, Elena, Gigi, Stan, Veta si familiie lor să fie alături de Tine cu sufletul ăi să treacă peste toate cele rele. Amin!

  • ade todoPostat la 2010-09-04 23:27

    Doamne Dumnezeul meu iartama pentru toate pacatele pe care le-am facut cu voie si fara de voie, indeparteaza tot raul din casa si sufletul meu. Ajuta-ma doamne sa fac voia ta. Nu te indeparta de la mine , vezi-mi durerea sufletului meu, lumineaza mintea sotului meu sa nu faca lucruri neplacute tie. Ajuta-i Doamne pe toti care se roaga pentru mine si pentru necazul meu care a aparut in familia mea,indeparteaza-i doamne pe toti dusmanii si oamenii care incearca sa ma distruga si rau gandesc despre mine. Da-mi Doamne din suflet te rog sanatate si liniste familiei si copilasilor mei, nu ne lasa ca toata nadejdea nostra in tine Doamne Dumnezeul meu noi ne-o punem. Tu esti singurul care ne poti salva si ne da pace in suflet. Doamne ajuta.

  • lucia wernerPostat la 2010-08-21 22:15

    Dumnezeule mare si bun, indura-te de mine si asculta-mi rugaciunea ca fiii mei cei mari desi buni, cuminti si iubitori de dreptate dar care nu au ajuns sa te cunoasca sa intinda mainile catre tine si tu sa ii prinzi de ele, indreapta pe Duhul Sfant spre inimile lor ca sa fie mantuiti in asteptarea lui Isus, multumesc pentru toata sanatatea familiei mele,Doamne, amin.

  • Nina VitanPostat la 2010-08-14 07:41

    Doamne Isuse Hristoase te rog sa fii alaturi de mine si familia mea in calatoria pe care o vom face catre casa, te rog insoteste-ne Tu, ne ocroteste si ne fereste de rau si de intimplarea rea, Amin

  • carmen claudia busuiocPostat la 2010-07-31 14:59

    Doamne te rog asculta rugaciunea mea si ajuta-ma in toata nevoia si necazul pe mine si familia mea. pe toti dusmanii si prietenii mei, slavit sa fii Doamne si grabmic ajutator,ca in Tine si maicuta Domnului ne este toata nadejdea.

  • ioana cristina stancuPostat la 2010-07-31 11:21

    Doamne IIsuse Hristose,miluiestema si ma mintuieste pe mine pacatosa simi iarta mie toate cite am gresit.

  • Luminita MirescuPostat la 2010-07-24 15:17

    multumesc Doamne ca ai grija de mine si de cei dragi mie iti multumesc Doamne pentru rabdarea nemarginita pe care o ai cu mine Doamne ocroteste-i si-i pazeste pe parintii mei pe surorile mele pe nepotica mea

  • dinu getaPostat la 2010-07-24 14:48

    DOAMNE ISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTENE PE NOI PACATOSII:PE TOATA LUMEA SI PE VASILE,FLORICA,STEFAN,DANIELA,GETA. IARTA DOAMNE PACATELE LA TOATA LUMEA. DOAMNE AJUTA!

  • Vasilica PletoianuPostat la 2010-07-24 14:14

    Doamne ai grija si de familia mea da Doamne sanatate copilului meu Ovidiu si familie lui pentruca tu esti doctorul doctorilor.Doamne da sanatate la toti cei care ma iubesc si la cei care ma urasc.Amin

  • Ecaterina MateescuPostat la 2010-07-24 13:30

    Iti multumesc Doamne ca pot sa iti aduc prinos de recunostinta pe aceasta cale,ca ma ajuti in tot ceea ce fac,ca intotdeuna gasesti pentru mine cate o solutie la toate necazurile si grilile care se abat asupra mea.Te rog din tot sufletul sa-mi luminezi mintea sa gasesc o cale sa ies din necazul care s-a abatut asupra mea.Doamne ajuta pe toata lumea!

  • ioana cristina stancuPostat la 2010-07-24 10:48

    Multumim lui dumnezeu pentru toate zilele vietii noastre si pentru ca ne iarta toate greselile si nu ne prapadeste.Slava tie doamne,slava tie!

  • Eugene TEODORESCUPostat la 2010-07-17 16:26

    Ma rog Tie, Doamne sa ai grija de mica mea familie si de cei care-mi sint dragi! Te rog Doamne sa alungi raul si amaraciunea din viata si din casa mea! Te rog Doamne ai grija de cei care ma iubesc si au ginduri curate pentru mine! In numele Tatalui, si-al Fiului, si-al Sfintului Duh, Amin.

  • IOLANDA MARIANA COTEANUPostat la 2010-05-29 13:42

    RUGACIUNEA ASTA DE SAMBATA NU AM REUSIT SA O CITESC PINA ACUM SI IMI PARE RAU, NU STIAM CA ARE O INCARCATURA EMOTIONALA ASA DE MARE. DOAMNE AJUTA PE CEI CE SE OCUPA DE ACEST SITE.MULTUMESC SI CELOR CE ADAUGA CUVINTE FRUMOASE LA FIECARE RUGACIUNE.DA-LE DOAMNE TUTUROR, CELE DE TREBUINTA SI-I POMENESTE IN IMPARATIA TA CEA SFANTA.AMIN

  • Cristian NicolaePostat la 2010-05-15 09:05

    Doamne Dumnezeul meu,cel ce esti far a de prihana,ajuta pe robii tai,Nicolae,Marcel,Bogdan,Bogdan si Mirela sa depaseasca toate incercarile si negurile vietii.Preamarit sa fii in veci de noi oamenii,Doamne ptr ajutorul care ni-l dai si ptr pza ta.Amin.

  • Marius Paul MunteanuPostat la 2010-05-01 19:51

    Multumesc pentru Rugaciune ! DOAMNE AJUTA !

  • Simona CojocariuPostat la 2010-04-10 20:54

    O rugaciune de suflet!Ingroapa-MI Doamne pacatele mele stiute si nestiute. Amin!

  • TUDOR GABRIELAPostat la 2010-03-27 19:57

    Doamne al puterior fii cu noi!Suntem pacatosi, dar pacatul cel mai mare eu cred ca este faptul ca nu toti recunoastem acest lucru.Macar sa ne facem timp zilnic sa cugetam la faptul ca daca in sinea noastra am recunoaste acest lucru ne-am simti putin mai despovarati de apasarea pacatelor.Cred cu tarie ca numai daca in sinea mea imi recunosc pacatele si defectele Bunul Dumnezeu ne iarta.AMIN HAIDETI CU TOTII SA INCERCAM ACEST LUCRU cu speranta ca vom deveni mai buni si mai corecti unul fata de altul.

  • Mihaela DogariuPostat la 2010-02-20 21:11

    O rugaciune care ar trebui sa fie pe buzele tuturor , cu smerenie si iubure de Dumnezeu tatal nostru ceresc

  • Tanta AlexandruPostat la 2009-12-26 14:57

    O rugaciune care ar trebui sa fie pe buzele tuturor , cu smerenie si iubure de Dumnezeu tatal nostru ceresc

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE