A trecut la Domnul Maica Rafaela Urda

A trecut la Domnul Maica Rafaela Urda, de la Manastirea „Sfantul Siluan Athonitul” din Iasi

Monahia Rafaela Urdă, în vârstă de 35 de ani, a trecut la Domnul joi, 3 decembrie a.c. Sub oblăduirea Monahiei Siluana Vlad, Maica Rafaela a făcut parte din obștea Mănăstirii „Sfântul Siluan Athonitul” din Iași și a slujit, mai bine de 10 ani, ca formator în cadrul Centrului de Formare și Consiliere „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”.

Monahia Rafaela și-a dedicat viața slujirii lui Hristos și aproapelui. De-a lungul anilor, a primit, a ascultat și a orientat pe calea către Dumnezeu nenumărate persoane de toate vârstele. În cadrul activităților de terapie și consiliere pentru cei cu diferite probleme sufletești (dependențe diverse, abuzuri, sindromul post-avort etc.), precum și în cadrul seminariilor de formare desfășurate în țară și în străinătate, a lucrat cu dăruire pentru ca fiecare suflet să-L cunoască pe Domnul.

„Nu mai pot după tine”, spunea maica Rafaela, cuprinzând în îmbrățișarea sa fiecare suflet aflat în suferință. „Nu deznădăjduiți, orice ar fi, ci luați-o de la capăt. Suntem mereu în legătură și, ne vedem sau nu, sunt cu voi. Și nu uitați de Domnul!” - acesta este mesajul pe care maica l-a lăsat ca moștenire și lucrare pentru mântuire.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 5 decembrie, începând cu ora 11.00, precedată de slujba Sfintei Liturghii ce va începe la ora 8.30, la Biserica Talpalari.

Doamne, odihnește cu drepții pe roaba Ta Rafaela monahia și primește-o în bucuria Ta cea fără de sfârșit!

Sursa: doxologia.ro

04 Decembrie 2015

Vizualizari: 626

Voteaza:

A trecut la Domnul Maica Rafaela Urda 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Maica Rafaela Urda

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE