'Bucuria Darului' pentru persoanele cu dizabilitati

Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia si Centrul Pilot pentru Persoane cu Handicap "Sfantul Meletie" Alba organizeaza astazi a treia editie a programului „Bucuria Darului”.

Evenimentul marcheaza "Ziua Internationala a Persoanelor cu Handicap".

Manifestarea se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor din Alba Iulia, de la ora 16 si va cuprinde un program de colinde sustinut de Corul Centrului Pilot „Sfantul Meletie” Alba, format din persoane cu deficiente de auz si vorbire si persoane cu handicap, coordonat de Parintele Petru Hasegan.

Programul se va bucura de participarea solistului de muzica usoara Alin Ignat, castigator a mai multor premii nationale si internationale si a solistului canto-clasic Alex Dorian Bodea, absolvent al Liceului de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia.

Lor li se vor alatura Grupul de copii din cadrul Centrului Misionar pentru Tineret Cetea, coordonat de Parintele Nicolae Dan, grupul de colindatori ,,Maria” din Sebes si Corul de copii de la Scoala Generala din comuna Sasciori.

Tot in cadrul evenimentului, va fi organizata o gala a persoanelor cu dizabilitati, in care vor fi premiate persoanele si organizatiile publice sau private, care au activat in domeniul incluziunii in societate a persoanelor cu dizabilitati.

Se va organiza si o expozitie cu obiecte si decoratiuni de Craciun, confectionate de persoane cu handicap, beneficiari ai centrului „Sfantul Meletie” Alba.

La sfarsitul programului, se va organiza o tombola cu premii speciale si vor fi impartite cadouri pentru aproximativ 200 de persoane cu dizabilitati.

Sursa: Radio Reintregirea

02 Decembrie 2011

Vizualizari: 476

Voteaza:

'Bucuria Darului' pentru persoanele cu dizabilitati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE