Concurs pentru posturile clericale vacante in Arhiepiscopia Ramnicului

In Sala de sedinte „Iosif Gafton Episcopul” a Asezamantului Pastoral-Cultural „Sfantul Ierarh Calinic” din incinta Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului, s-a desfasurat luni, 27 iunie 2011, incepand cu orele 10,00, concursul pe posturile clericale vacante la data de 1 mai 2011.

Inscrierea la concursul de ocupare a posturilor clericale si a transferurilor pe posturile vacante din Arhiepiscopia Ramnicului a inceput cu data de 2 mai 2011 si s-a incheiat pe data de 17 iunie 2011. Examenul a decurs sub forma de interviu si s-a adresat preotilor cu vechime mai mare de 5 ani.

Temele concursului au fost fixate din urmatoarele discipline: Teologie Dogmatica si Indrumari misionare, Liturgica speciala, Muzica psaltica, Omiletica, Drept bisericesc si Administratie parohiala.

Din comisia de examinare au facut parte Inaltpreasfințitul Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, Preasfințitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului, membrii Permanentei Eparhiale si cadre didactice de la Seminarul Teologic „Sfantul Nicolae” din Ramnicu Valcea.In Protoieria Ramnicu Valcea și Protoieria Horezu au fost scoase la concurs urmatoarele posturi: preot II la Parohia „Cetatuia” din Rm. Valcea si postul de preot paroh la Parohia Horezu I, avand prioritate transferurile. In Protoieria Ramnicu Valcea la transferari a mai fost si postul de preot II la Parohia „Cuvioasa Parascheva” din Rm. Valcea.

Sursa: arhiram.ro

.

29 Iunie 2011

Vizualizari: 326

Voteaza:

Concurs pentru posturile clericale vacante in Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE