Concursul 'Sfintii - Prietenii Copiilor', la Giurgiu

In data de 27 mai 2010, cu binecuvantarea si in prezenta Preasfintitului Parinte Ambrozie, prin intermediul Sectorului Invatamant si Activitati cu Tineretul, la Manastirea Sfantul Ioan Rusul din localitatea Slobozia, Episcopia Giurgiu a organizat a II-a editie a Concursului "Sfintii Prietenii Copiilor ".

Concursul o fost dedicat elevilor de la ciclul primar, gimnazial si liceal din Municipiul Giurgiu.

Aceasta manifestare a avut in vedere punerea in lumina a credintei crestine si stimularea aptitudinilor artistice ale elevilor. La sfarsitul activitatii, dupa ce au citit si acatistul, elevii participanti la concursul inchinat Sfantului Ioan Rusul au fost capabili: sa povesteasca aspecte semnificative din viata sa, sa precizeze modalitatile prin care sfantul a sprijinit si ocrotit crestinii, sa identifice virtutile sale, sa desprinda din viata lui invataturi folositoare progresului vietii spirituale, s. a.La concurs au participat peste 50 de tinerii din clasele V-VIII ai scolii Nr. 8 din Giurgiu, indrumati de doamna profesoara Tanase Iuliana.

Juriul, format din profesori de specialitate, a desemnat castigatorii, iar prin purtarea de grija a Preasfintiei Sale, s-au acordat diplome de participare si iconite tuturor concurentilor si cadrelor didactice indrumatoare iar cei mai buni tineri au fost recompensati cu premii.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

.

29 Mai 2011

Vizualizari: 1742

Voteaza:

Concursul 'Sfintii - Prietenii Copiilor', la Giurgiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE