Episcopia Giurgiului sprijina tinerii afectati de virusul HIV

Filantropia reprezinta forma concreta de manifestare a iubirii fata de aproapele. Iubirea crestina nu se poate manifesta decat in comuniune atat cu Dumnezeu, cat si cu semenii. In comuniune cu Dumnezeu, cei chemati suntem noi. Dumnezeu ofera iubirea absoluta, dreptatea absoluta, intr-un cuvant, perspectiva adevarata, unica a existentei, iar comuniunea cu semenii are ca model comuniunea cu Dumnezeu.

Joi, 14 aprilie, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, Sectorul Social al Episcopiei Giurgiului prin Asociatia Letca Noua a demarat programul social-filantropic "SI EI SUNT AI NOSTRI", proiect ce se adreseaza unui numar de 63 de tineri din eparhie afectati de virusul HIV, aflati in grija voluntarilor Asociatiei "Licurici".

Actiunea desfasurata a avut ca scop atat suportul material, prin impartirea de alimente (ulei, zahar, faina, orez, paste fainoase, dulciuri), cat si suport spiritual, prin daruirea de iconite si carti de rugaciune. Cu acest prilej, Parintele Popa Edmond Nicolae, consilier social, a rostit un scurt cuvant de invatatura in care a explicat valoarea duhovniceasca a postului si a rugaciunii, care reprezinta pentru toti crestinii trepte spre unirea cu Hristos.

Bucuria intalnirii cu cei aflati in suferinta a fost desavarsita prin daruirea de catre Episcopia Giurgiului a unui televizor necesar activitatilor culturale desfasurate in cadrul Asociatiei ”Licurici”.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

.

16 Aprilie 2011

Vizualizari: 345

Voteaza:

Episcopia Giurgiului sprijina tinerii afectati de virusul HIV 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE