Examen de capacitate preoteasca, in Episcopia Giurgiului

Luni, 28 martie, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, Episcopia Giurgiului va organiza examenul de capacitate preoteasca. Examenul se va desfasura in Centrul eparhial pentru copii si tineret „Sf. Ioan Valahul" din incinta sediului administrativ al centrului eparhial, incepand cu ora 8.00. Acesta va consta din evaluarea, in scris, a cunostintelor de doctrina si misiune, si la oral a cunostintelor de liturgica, muzica bisericeasca, drept si administratie parohiala, catehetica si omiletica.

Graficul examenului de capacitate preoteasca, sesiunea martie 2011, organizat de Episcopia Giurgiului este urmatorul:
•ora 8.00 - test psihologic
•ora 9.00 - sustinerea probei scrise la disciplinele Dogmatica si Misiologie
•orele 13.00 - sustinerea probei orale la disciplinele: Teologie Liturgica, Catehetica si Omiletica, Drept si administratie parohiala, Muzica bisericeasca.

30 martie– afisarea rezultatelor

Media de promovare a examenului de capacitate este minimum 7 (sapte).Media generala de titularizare rezulta din: media examenului de bacalaureat / licenta, media de atestare a competentelor profesionale/ media anilor de studiu din facultate si media examenului de capacitate preoteasca.

Examenul de capacitate preoteasca este valabil timp de un an de zile.

In rastimpul dintre sesiunile examenului de capacitate preoteasca numirea in posturile vacante (titularizarea) se face, la cerere, in ordinea mediilor, dintre candidatii reusiti in anul in care este valabil examenul de capacitate.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

27 Martie 2011

Vizualizari: 549

Voteaza:

Examen de capacitate preoteasca, in Episcopia Giurgiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE