Examen de selectionare in Arhiepiscopia Bucurestilor

Arhiepiscopia Bucureștilor organizează în ziua de joi, 15 septembrie 2016, Examenul de selecționare, sesiunea septembrie 2016, după cum ne-a precizat Inspectorul Cristinel Rusu de la Sectorul Învăţământ şi activităţi cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

La acest examen se pot înscrie doar preoţii din Arhiepiscopia Bucureştilor care îndeplinesc condiţiile statutare şi regulamentare pentru ocuparea posturilor preoţeşti vacante din Capitală şi Municipiul Ploiești.

Condițiile pentru înscrierea la acest examen, actele necesare întocmirii dosarului de înscriere, precum și tematica examenului se pot afla de la Secretariatul Arhiepiscopiei Bucureştilor, fiind afișate și la avizierul Centrului eparhial.

Înscrierea candidaţilor se face la Secretariatul eparhial, în perioada 09 august – 05 septembrie 2016. Proba scrisă a Examenului de selecționare va avea loc joi, 15 septembrie 2016, orele 09:00, la Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul din Bucureşti, iar proba orală va începe în aceeaşi zi la orele 15:00.

Iulian Dumitrascu
Sursa: basilica.ro
 

18 August 2016

Vizualizari: 139

Voteaza:

Examen de selectionare in Arhiepiscopia Bucurestilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE