Festivalulul - concurs 'Glas de Inger'

Casa de Cultura a Studentilor din Craiova va gazdui joi, 15 decembrie, de la ora 15.00, faza finala a celei de-a X-a editii a Festivalului-concurs de traditii si obiceiuri romanesti „Glas de Inger”. Manifestarea este organizata, cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Parinte Mitropolit Irineu, de catre Fundatia „Cuvantul care zideste” a Mitropoliei Olteniei, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si se adreseaza elevilor de la cele trei cicluri, primar, gimnazial si liceal.

Evenimentul isi propune sa promoveze in randul tinerilor frumoaselor traditii si obiceiuri romanesti din perioada Craciunului. Festivalul – concurs este structurat pe doua sectiuni: Traditii si Colinde, pentru faza finala calificandu-se grupuri de elevi reprezentand judetele Dolj, Gorj si Olt.

Ocupantii primelor trei locuri, la fiecare sectiune si pentru fiecare categorie de varsta, vor fi premiati de organizatori.

Dupa cum ne-a informat d-na Cristina Stamatoiu, directorul Fundatiei „Cuvantul care zideste”, noutatea de anul acesta o reprezinta prezenta invitatilor speciali: parintele Marius Ciprian Pop si Ansamblul artistic „Ciocarlia” al Ministerului Administratiei si Internelor.
(Gheorghe Cioiu)

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

14 Decembrie 2011

Vizualizari: 381

Voteaza:

Festivalulul - concurs 'Glas de Inger' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE