Festivitatea de premiere a concursului 'Copilul in familie'

Marti, 10 mai, incepand cu ora 9.00, la Palatul Arhiepiscopal (str. Arhiepiscopiei, nr. 23) se va organiza festivitatea de premiere a concursului national de creatie crestina „Copilul in familie”, faza eparhiala.

Vor participa castigatorii locului I ai etapei pe protopopiat din cele sase protoierii ale Arhiepiscopiei Tomisului. Castigatorii premiului I, faza eparhiala, de la fiecare sectiune, eseu si pictura, vor participa la etapa nationala a concursului, ce va avea loc pe data de 20 mai, la Patriarhia Romana.

Concursul este organizat, la nivel central, de catre Patriarhia Romana, iar la nivel local de Biroul de Catehizare a Tineretului din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului.

„Copilul in familie” face parte din proiectului „Hristos impartasit copiilor” si este organizat cu prilejul anului omagial al Sfantului Botez si al Sfintei Cununii.

Constantin Nicolae Barsan, inspector in cadrul Biroului de Catehizare a Tineretului, Arhiepiscopiei Tomisului, apreciaza ca „participantii ajunsi la aceasta faza au demonstrat atat claritate in limbaj, originalitate in exprimare, la sectiunea eseu, cat si expresivitate si rigurozitate artistica, la sectiunea pictura, iar toti atasamentul fata de Biserica Ortodoxa”.

Biroul de presa si comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului

09 Mai 2011

Vizualizari: 424

Voteaza:

Festivitatea de premiere a concursului 'Copilul in familie' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE