Radio Renastarea - 12 ani de emisie

Lansat la 1 mai 1999, sub patronajul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului, postul de radio Renasterea implineste 12 ani de emisie neintrerupta la Cluj-Napoca, 6 ani de emisie la Bistrita si 7 ani de emisie on-line. La initiativa si cu binecuvantarea vrednicului de pomenire Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu, radio Renasterea a inceput sa emita pe frecventa 91,2 MHz/FM stereo, 24 de ore din 24, in municipiul Cluj-Napoca.

In contextul dezvoltarii alarmante a tehnologiei, mijloacele de comunicare pe calea undelor au devenit la randul lor elemente importante de transmitere a mesajelor de orice natura, astfel ca un post de radio crestin ortodox s-a facut tot mai necesar ca intermediar intre Biserica si comunitate, facilitand transmiterea cuvantului Evangheliei direct in casele credinciosilor.

Avand o grila de programe complexa, radio Renasterea difuzeaza emisiuni cu caracter religios, cultural, social, muzical si informative, alternand echilibrat pentru un grup tinta divers. De-a lungul timpului, postul nostru de radio a cunoscut o evolutie, atat din punctul de vedere al diversitatii programelor si emisiunilor, dar mai ales al calitati acestora.

Munca sustinuta a facut ca acest post sa-si gaseasca un loc important in spatiul radiofonic transilvanean, iar numarul ascultatorilor sa fie tot mai ridicat. Mai mult decat atat, numeroasele mesaje primite de la ascultatorii de peste granite arata ca obiectivul nostru este atins prin intermediul internetului in orice colt al lumii.

Redactia cuprinde patru departamente: teologic, social, cultural-muzical si informativ. In fiecare duminica si in zilele de sarbatoare se transmite Sfanta Liturghie si Vecernia din Catedrala Mitropolitana din Cluj-Napoca sau din alte biserici, pentru acei credinciosi care, din diferite motive, nu pot lua parte la sfintele slujbe in biserica.

In prezent, radio Renasterea emite la Cluj-Napoca pe frecventa 91 MHz/FM stereo, iar in municipiul Bistrita si imprejurimi pe 102 MHz/FM stereo.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

01 Mai 2011

Vizualizari: 653

Voteaza:

Radio Renastarea - 12 ani de emisie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE