Scoala de Vara a asistentilor sociali din Alba si Mures

Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia impreuna cu Asociatia Profesionala a Asistentilor Sociali Alba organizeaza in perioada 15-19 iunie 2011 Scoala de Vara a asistentilor sociali.

La evenimentele gazduite de Scoala de Vara din acest an vor participa 40 de asistenti sociali din cadrul serviciilor sociale dezvoltate in parteneriat public-privat de Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia si partenerii sai din judetele Alba si Mures.

Scoala de Vara este acreditata de Colegiul National al Asistentilor Sociali, participantii primind la final 9 credite profesionale necesare desfasurarii activitatii in asistenta sociala.

Tema din acest an a Scolii de Vara este „Asistenta sociala a grupurilor vulnerabile”, cursurile vizand, in mod special, problemele pe care le intalneste si solutiile la care trebuie sa apeleze un asistent social in activitatea sa cu grupuri din diferite categorii sociale defavorizate.

Evenimentul va fi organizat in cadrul proiectului “Parteneriat public-privat in administrarea de servicii sociale – Model de excelenta” (POSDRU/41/3.3/G/25894), cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste in Oameni!, Axa prioritara nr. 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.3 „Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor pentru partenerii sociali si societatea civila”. Proiectul este implementat de Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia in parteneriat cu DGASPC Alba, DGASPC Mures, Asociatia Profesionala a Asistentilor Sociali Alba si Fundatia PAEM Alba.

Anul trecut, 2010, tema Scolii de Vara a fost Asistenta sociala a copilului si familiei, la cursuri participand acelasi numar de asistenti sociali ca si in acest an.

Sursa: Radio Reintregirea
 

15 Iunie 2011

Vizualizari: 524

Voteaza:

Scoala de Vara a asistentilor sociali din Alba si Mures 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE