Seara de poezie in Parohia Eselnita

Parohia Ortodoxa Eselnita organizeaza ce-a de-a XV a editie a Scolii Parohiale de Vara in perioada 22 iulie-15 august, punand la dispozitie urmatoarele locatii: Biserica, Muzeul Parohial „Episcop Iosif Tr. Badescu” si sesia parohiala.

Cei 90 de tineri inscrisi au fost impartiti in patru grupe, dupa criteriile de varsta, majoritatea fiind din Eselnita, dar si din alte localitati: Timisoara, Resita, Bucuresti etc. Cursurile se desfasoara zilnic, intre orele 10.00-12.

00, 18.00-20.00, fiind predate pe baza de voluntariat de catre cadre didactice si studenti. Scoala Parohiala de Vara Eselnita desfasoara si prin aceasta editie activitati care impletesc cunoasterea si comuniunea (limbi straine, matematica, jurnalism, diagnoza unui cartier parohial, pelerinaje, jocuri, teatru, lecturi duhovnicesti, istorie, cenaclu literar, geografie etc).

In aceasta seara, intre orele 18-20 este programata o incursiune in poezie, urmand a fi abordate diverse opere ale celor mai cunoscuti autori de versuri, clasici sau contemporani.
In mijlocul invitatilor se va afla si Parintele Episcop Nicodim, la invitatia parintelui paroh Sever Negrescu.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 234

Voteaza:

Seara de poezie in Parohia Eselnita 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE