Seara de tineret la Bistrita

Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși a Protopopiatului Bistrița (ATCOB) organizează joi, 18 septembrie 2014, începând cu ora 17.00, o seară de tineret la Biserica „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”, cunoscută de bistrițeni sub denumirea de „Biserica de la Coroana”.

Potrivit coordonatorului Asociației, Paul Gavriloaie „în cadrul serii, tinerii prezenți vor participa la slujba Paraclisului Maicii Domnului, care va fi urmată de cuvântul părintelui inspector eparhial pentru tineret, Tudor Mudure. Apoi se va viziona un film în sala de activități a Centrului de zi „Sfântul Simeon”, urmând ca la final să aibă loc discuții pe tema filmului. După încheierea discuțiilor, celor prezenți li s-a pregătit din parteaProtopopiatului Ortodox Bistrița o masă frățească, unde se pot lega noi prietenii”.

Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși a Protopopiatului Bistrița își propune ca în fiecare lună să organizeze, prin rotație, la toate bisericile din oraș, câte un astfel de eveniment, în cadrul căreia tinerii ortodocși să se întâlnească, să socializeze, să cânte la chitară și să vizioneze filme, a adăugat Paul Gavriloaie.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

18 Septembrie 2014

Vizualizari: 251

Voteaza:

Seara de tineret la Bistrita 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Protopopiatului Bistrita

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE