Sfintirea Capelei din incinta Grupului Scolar Huedin

Capela Grupului Scolar Huedin a fost sfintita luni, 14 noiembrie, de Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei. Slujba arhiereasca a avut loc incepand cu ora 13.00, cu participarea parintelui protopop al Huedinului, Ciprian Talos, si a numerosi preoti si diaconi.

Lucrarile la capela institutiei au debutat in urma unui proiect lansat de parintele protopop Ciprian Talos in luna august a acestui an si au fost duse la bun-sfarsit cu binecuvantarea Inaltpreasfintiei Sale si cu sprijinul consiliului administrativ al institutiei.

S-a reusit astfel crearea unui spatiu sacru pentru cei aproximativ 600 de elevi, dupa cum a spus parintele protopop Ciprian Talos: „Am inceput lucrarile de amenajare ale acestei capele cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei in luna august si cu acordul consiliului administrativ al Grupului Scolar Huedin, condus de domnul director Horea Matis.

Aceasta capela a fost amenajata pentru copiii care invata in aceasta cladire, copii care sunt in numar de aproximativ 600. Nadajduim ca va fi un loc sacru in care copiii sa poata intra ori de cate ori vor dori sa se intalneasca in rugaciune cu Dumnezeu”.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

16 Noiembrie 2011

Vizualizari: 188

Voteaza:

Sfintirea Capelei din incinta Grupului Scolar Huedin 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE