Tabere de tineret in Eparhia de Alba Iulia

Saptamana aceasta si-au deschis portile primele patru tabere de tineret pe care Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia le organizeaza in vara aceasta pentru tinerii din Eparhia noastra. Ele se desfasoara la Manastirea Muncel, Centrul de Agrement de la Poiana Vadului, Centrul de Agrement de la Roica si la Centrul International de tineret de la Cetea.

Taberele au un program complex, care le ofera celor peste 100 de tineri participanti la taberele din saptamana 4 - 9 iulie o modalitate placuta si eficienta de petrecere a unei parti din vacanta de vara. Programul include rugaciunea de dimineata si de seara, ateliere de discutii pe diferite teme, jocuri de auto-cunoastere, de comunicare, de team-building si de tabara, competitia „Olimpiada Sfinteniei”, drumetii si foc de tabara.

In saptamana urmatoare, 11 - 16 iulie, se vor desfasura alte trei tabere de tineret la Manastirea Lupsa, la Centrul International de Tineret de la Cetea si la tabara de la Strungari cu participarea a 70 de tineri din Alba Iulia, Targu Mures, Santimbru, Ocna Mures, Bucerdea Granoasa si Craciunelul de Jos, ne-a precizat Parintele Florin Croitoru, Directorul Centrului de Misiune si Tineret.

Sursa: Radio Reintregirea

.

06 Iulie 2011

Vizualizari: 351

Voteaza:

Tabere de tineret in Eparhia de Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE