Taberele 'Alege scoala!' in Arhiepiscopia Clujului

In Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului se vor desfasura in perioada 17 iulie – 9 septembrie 2011 taberele pentru copiii participanti la programul „Alege scoala!”. Fiecare preot din cele 150 de parohii incluse a selectat un anumit numar de copii care, timp de o saptamana, vor beneficia de programe catehetice, creative si educative sub indrumarea unor persoane calificate. Pentru micutii din eparhia noastra, taberele se organizeaza la Manastirea Caraiman, Busteni. Copiii din protopopiatele de pe raza judetului Cluj vor participa la tabere incepand cu data de 17 iulie, iar in cazul celor de pe raza judetului Bistrita-Nasaud taberele vor debuta pe 7 august.

Despre modul de organizare a taberelor si scopul lor ne-a vorbit inspectorul pentru cateheza din Arhiepiscopia Clujului, pr.

Liviu Vidican Manci: „Copilasii vor participa la activitati catehetice in aceste tabere, este un personal calificat care se ocupa de copii, totul este foarte bine organizat. Proiectul propune dezvoltarea unui program special pentru mentinerea elevilor in educatie si prevenirea timpurie a scolii si include si activitati destinate formatorilor, adica preotilor din parohiile selectate pentru acest proiect”.

Proiectul „Alege scoala!” a fost lansat in Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului in luna aprilie a anului 2011, cand au avut loc doua sesiuni de informare, cu participarea parintilor profesori Constantin Necula si Jan Nicolae.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

07 Iulie 2011

Vizualizari: 401

Voteaza:

Taberele 'Alege scoala!' in Arhiepiscopia Clujului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE