TOB-ul revine de astazi la Iasi

In perioada 12-14 noiembrie 2009, la Centrul de Conferinte „Providenta“ al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei va avea loc Targul international de vesminte, icoane, carti si Obiecte Bisericesti (TOB). Deschiderea oficiala a targului va avea loc astazi, incepand cu ora 11:00, fiind invitati sa participe toti ierarhii din Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Programul de vizitare este intre orele 10:00-18:00, iar intrarea este libera.

TOB este organizat a treia oara la Iasi, in parteneriat cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei, si il are ca ocrotitor pe Sf. M.

Mc. Ioan cel Nou de la Suceava. Vor fi expuse vesminte, icoane, clopote si candelabre, catapetesme si scaune arhieresti, carte si revista crestina etc. din Germania, Grecia, Bielorusia, Ucraina si Romania. Atelierele de vesminte expun imbracaminte completa pentru episcop si preot, care au incorporate broderii cu 96 de culori pe cm2. Din partea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei participa Librariile TRINITAS, Editura Doxologia si Gradinita „Buna Vestire“. (C.C.)

Sursa: ziarullumina.ro

.

12 Noiembrie 2009

Vizualizari: 260

Voteaza:

TOB-ul revine de astazi la Iasi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE