Profetie despre starea de fericire.

1. Veseleste-te pustiu insetat, sa se bucure pustiul; ca si crinul sa infloreasca.
2. Si va inflori si se va bucura pustiul Iordanului si marirea Libanului se va da lui si cinstea Carmelului; si poporul meu va vedea slava Domnului, stralucirea Dumnezeului nostru.
3.
Intariti-va voi, maini slabe si prindeti putere genunchi slabanogi.
4. Ziceti celor slabi la inima si la cuget: "Intariti-va si nu va temeti. Iata Dumnezeul nostru! Cu judecata rasplateste si va rasplati; El va veni si ne va mantui".
5. Atunci se vor deschide ochii celor orbi si urechile celor surzi vor auzi.
6. Atunci va sari schiopul ca cerbul si limpede va fi limba gangavilor; ca izvoare de apa vor curge in pustiu si paraie in pamant insetat.
7. Pamantul cel fara de apa se va preface in balti si tinutul cel insetat va fi izvor de apa. Acolo va fi veselia pasarilor, iarba, trestie si balti.
8. Acolo va fi cale curata si cale sfanta se va chema si nu va trece pe acolo nimeni necurat si nici nu va fi acolo cale intinata. Chiar si cei fara de minte vor merge pe dansa si nu se vor rataci.
9. Si nu va fi acolo leu, nici fiare cumplite nu se vor sui pe ea si nici nu se vor afla acolo; ci vor merge pe dansa cei mantuiti si cei rascumparati de Domnul se vor intoarce.
10. Si vor veni in Sion in chiote de bucurie si veselia cea vesnica va incununa capul lor. Lauda si bucuria si veselia ii vor ajunge pe acestia si vor fugi durerea, intristarea si suspinarea.
.

12 Februarie 2009

Vizualizari: 235

Voteaza:

Profetie despre starea de fericire. 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE