Parohii

Cauta:  
 • Biserica Sfantul Anton - Curtea Veche Biserica Sfantul Anton - Curtea Veche

  Site-ul oficial al Biserici Sfantul Anton - Curtea Veche din Bucuresti. Parohia Sf. Anton a fost construita pe zidurile fostei biserici, ca Biserica Domneasca la initiativa lui Mircea cel Batran.

 • Manastirea Samurcasesti-Ciorogarla Manastirea Samurcasesti-Ciorogarla

  Site-ul oficial al Manastirii Ciorogarla - Samurcasesti. Manastirea Ciorogarla a fost ctitorita de vornicului Constantin Samurcas si de sotia sa Zinca, in 1808.

 • Manastirea Caldarusani Manastirea Caldarusani

  Site-ul oficial al Manastirii Caldarusani. Manastirea Caldarusani a fost ctitorita in 1638 de Matei Basarab (1632-1654). Biserica Manastirii Caldarusani poarta amprenta Manastirii Dealu.

 • Biserica Buna Vestire - Giurgiu Biserica Buna Vestire - Giurgiu

  Biserica Buna Vestire, cunoscuta astazi si sub numele Biserica Tinerilor, a fost inceputa in 1863 de comunitatea greaca din Giurgiu, care a primit acordul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

 • Biserica Sfanta Treime Ghencea Biserica Sfanta Treime Ghencea

  Site-ul Bisericii Sfanta Treime Ghencea. Biserica este situata pe str.13 Septembrie, nr.211, la intersectia cu Sebastian

 • Parohia Aparatorii Patriei 1 Parohia Aparatorii Patriei 1

  Parohia Aparatorii Patriei 1 are hramul Sfantul Nicolae. Piatra de temelie a Bisericii Parohiei Aparatorii Patriei 1 a fost pusa in ziua de 4 septembrie 1932, iar lucrarile de constructie au inceput la data de 1august 1934.

 • Biserica Sfantul Ilie - Titan Biserica Sfantul Ilie - Titan

  Biserica Sfantul Ilie Titan a fost proiectata in anul 2002, la initiativa si staruinta preotului paroh Ilie Costescu,cu participarea unui colectiv de ingineri si arhitecti credinciosi.

 • Biserica Bolintin Deal 1 Biserica Bolintin Deal 1

  Biserica Bolintin Deal 1 are hramurile Sfantul Nicolae si Sfantul Manuil. Istoria Bisericii Bolintin Deal 1este legata de neamul boierilor Baleni, ctitor fiind Emanuil Baleanu.

 • Biserica Sfantul Gheorghe - Titan Biserica Sfantul Gheorghe - Titan

  Biserica Sfantul Gheorghe - Titan este situata pe str. Postasului, nr. 13, sector 3, Bucuresti. Parohia Sfantul Gheorghe - Titan a dobandit terenul necesar amplasarii noii biserici prin grija preotului paroh Filipoiu Adalbert.

 • Biserica Greaca - Bucuresti Biserica Greaca - Bucuresti

  Biserica Greaca din Bucuresti, purtand hramul Buna Vestire, este situata pe Bulevardul Pache Protopopescu nr. 1. Biserica Greaca este paraclis Ambasadei Greciei din Bucuresti.

 • Biserica Sfanta Vineri - Berceni Biserica Sfanta Vineri - Berceni

  Biserica Sfanta Vineri - Berceni a fost construita intre anii 2004-2007. Biseri Sfanta Vineri - Berceni este construita, din punct de vedere arhitectonic, dupa modelul Bisericii Manastirii Cozia.

 • Biserica Sfantul Daniel Biserica Sfantul Daniel

  Biserica Sfantul Daniel a fost construita cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Teoctist. Biserica Sfantul Proroc Daniel a fost tarnosita la data de 31 mai 1999, in ziua Sfintei Treimi.

 • Biserica Brancoveanu - Berceni Biserica Brancoveanu - Berceni

  Biserica Brancoveanu este situata in cartierul Berceni din Bucuresti, pe strada Raul Mara la numarul 5. Biserica Constantin Brancoveanu - Berceni are hramul Sfintii Constantin si Elena si Sfantul Ioan Rusul.

 • Biserica Maicaneasa Biserica Maicaneasa

  Biserica Maicaneasa are hramul Sfantul Antonie cel Mare. Biserica Maicaneasa se afla in partea de N-V a Bucurestiului, fiirnd incadrata la S-E de lacul Baneasa, la N de Parohia Otopeni, la E de Parohia Baneasa si la V de Parohia Straulesti.

 • Biserica Sfanta Vineri Herasca Biserica Sfanta Vineri Herasca

  Biserica Sfanta Vineri Herasca a fost renumita prin prezenta in acest lacas a icoanei facatoare de minuni a Sfintei Parascheva, denumita de popor Sfanta Vineri, la care veneau sa se roage credinciosi din locuri indepartate.

 • Parohia Sfantul Ioan Botezatorul - Pantelimon Parohia Sfantul Ioan Botezatorul - Pantelimon

  Biserica Sfantul Ioan Botezatorul se afla pe latura nordica a Soselei Pantelimon, in apropiere de intersectia acesteia cu Soseaua Fundeni. Biserica Biserica Sfantul Ioan Botezatorul a fost construita pe un teren donat, in anul 1924.

 • Biserica Sfantul Grigorie Palama Biserica Sfantul Grigorie Palama

  Biserica Sfantul Grigorie Palama se afla in vestul Capitalei, langa aleea de intrare principala a incintei Universitatii Politehnice Bucuresti. Biserica Sfantul Grigorie Palama s-a construit pentru studenti, dar si pentru public.

 • Biserica Soborul Maicii Domnului Biserica Soborul Maicii Domnului

  Biserica Soborul Maicii Domnului este situata in cartierul bucurestean Balta Alba, in zona Pietei Titan II - Minis. Cel de-al doilea hram al Bisericii Soborul Maicii Domnului este Sfantul Nicodim de la Tismana.

 • Biserica Sfanta Treime - Dudesti Biserica Sfanta Treime - Dudesti

  Biserica Sfanta Treime - Dudesti s-a aflat in partea de sud-est a Capitalei, pe locul unde s-a construit blocul M108 din ansamblul cuprins intre Bulevardele Unirii,Octavian Goga si Strazile Traian, Lucian Blaga.

 • Parohia Goioasa Parohia Goioasa

  Parohia Goioasa este situata in comuna Agas, judetul Bacau. Parohia Goioasa cuprinde satele Preluci, Diaconesti si Goioasa. Biserica Parohiei Goioasa a fost construita in anul 1837 prin stradania preotului Andrei.

Pagina 1 din 3