Rugaciunea staruitoare

Un parinte a intalnit odata un frate intristat. Intrebat de ce sufera, fratele i-a spus: "Parinte, suntem necajiti din pricina lipsei de ploaie". Batranul i-a zis: „De ce nu cereti si nu va rugati lui Dumnezeu?". Fratele a marturist ca se roaga, dar tot nu ploua. Atunci batranul i-a grait: "Inseamna ca nu va rugati staruitor.

Vrei sa stii cum se face?". Si-a intins mainile spre cer in rugaciune si pe loc a inceput sa ploua. Vazand aceasta, fratele s-a cutremurat, a cazut cu fata la pamant si i s-a inchinat, dar batranul a luat-o la fuga. Fratele a povestit apoi tuturor ce s-a intamplat si toti care au auzit L-au slavit pe Dumnezeu.
 

.

07 Iulie 2011

Vizualizari: 7030

Voteaza:

Rugaciunea staruitoare 5.00 / 5 din 2 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Filaret MariutaPostat la 2011-07-09 00:17

    Rugaciunea de dimineata a Sf IOAN GURA DE AUR............ Slava Tie DUMNEZEUL nostru slava Tie. Slava Tie DOAMNE DUMNEZEUL nostru Care de-a pururea treci cu vederea pacatele noastre. Slava Tie DOAMNE DUMNEZEUL nostru Care m-Ai invrednicit a vedea si ziua de astazi. Slava Tie Preasfanta TREIME DUMNEZEUL nostru. Inchinu-ma bunatatii Tale nepovestite. Laud indelunga rabdarea Ta cea neurmata. Multumesc si slavoslovesc mila Ta cea nemasurata ca de nenumarate munci si pedepse fiind eu vrednic, ma miluiesti si cu nenumarate faceri de bine ma daruiesti. Slava Tie DOAMNE DUMNEZEUL nostru pentru toate!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE