Karina are nevoie de ajutorul vostru

Karina are nevoie de ajutorul vostru Mareste imaginea.

Buna, numele meu este Lozneanu Elena Aurelia si sunt mama unei fetite in varsta de numai 6 ani si 8 luni. Karina este o fetita care are nevoie de ajutorul nostru. Visul ei cel mai mare este sa poata sa mearga si sa alerge alaturi de ceilalti copii.

Kari sufera de TETRAPAREZA SPASTICA si de PARALIZIE CEREBRALA, o boala care o impiedica sa se bucure de anii copilariei, asa cum o fac ceilalti copii de varsta ei. De cand a fost diagnosticata am facut tot posibilul sa o pot vindeca, am mers la diferiti medici, am facut si facem in continuare ore de recuperare fizica, am mers si la Oradea, la Baile 1 Mai, insa fonduriile familiale sunt foarte mici.

De curand am mers in orasul Galati, la Fundatia IKON, la o consultatie la Doctorul MARCEL PLANTON, chirurg, ortoped si traumatolog, care ma informat ca este nevoie de o operatie de urgenta in Republica Moldova, la Clinica Gynesource.

Operatia se numeste MIOFIBROTOMIE SUBCUTANATA care se va realiza pe etape si consta in incizarea punctiforma a pielii pentru a elibera spasticitatea pe grupe de muschii dupa metoda prof. ULZIBAT.

Pentru a beneficia de aceasta operatie, KARINA are nevoie de 1.850 de Euro. "La noi in tara se spune ca Dar din Dar se face Rai, Mic cu Mic se face Mare, asa ca va rog sa ma ajutati sa gust si eu din fericirea raiului, adaugand un pic la visul meu, de a merge ca ceilalti copii, adica donand orice suma de banii care ma va ajuta sa strang banii necesari pentru operatie.

Daca vreti sa donati o suma cat de mica sau pentru a afla mai multe informatii despre situatia lui KARY, ma puteti contacta la telefon, la nr: 0721.261.802.

Pentru donatii in conturiile: RO49BRDE360SV72517903600 Lei sau RO53RNCB0249049195730001 Euro.

Titular cont personal Lozneanu Elena Aurelia!

Va Multumesc din suflet !

Despre autor

Bogdan  Croitoru Bogdan Croitoru

Colaborator
1 articole postate
Publica din 22 Iunie 2010

01 Septembrie 2010

Vizualizari: 639

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE