Tabere de tineret in Arhiepiscopia Alba Iulia

Luni, 12 iulie a.c., isi vor deschide portile urmatoarele patru tabere de tineret pe care Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia le organizeaza in vara aceasta pentru tinerii din Eparhia noastra. Ele se vor desfasura la Manastirea Rimetea, Manastirea Muncel, Centrul International de tineret de la Cetea si la Centrul de Agrement de la Poiana Vadului. Coordonatorii taberelor sunt Parintele Stefan Matias – M-rea Rimetea, Parintele Marius Miclea – la M-rea Muncel, Parintele Florin Croitoru – Centrul International de tineret de la Cetea si Parintele Alexei Semionov – tabara de la Poiana Vadului.

Taberele au un program complex, care le ofera celor peste 90 de tineri participanti din saptamana 12-17 iulie, o modalitate frumoasa si inedita de petrecere a unei parti din vacanta de vara. Programul include rugaciunea de dimineata si de seara, discutii pe teme diverse, ateliere de lucru, jocuri de auto-cunoastere, de creatie si de comunicare, concursuri, drumetii si foc de tabara.

In saptamana urmatoare, 19-24 iulie, se va desfasura o noua tabara de tineret la Centrul International de Tineret de la Cetea, cu participarea unor tineri din Alba Iulia si Sebes, ne-a informat Parintele Florin Croitoru, Directorul Centrului de Misiune si Tineret al Arhiepiscopiei noastre.

Sursa: Radio Reintregirea

.

12 Iulie 2010

Vizualizari: 1123

Voteaza:

Tabere de tineret in Arhiepiscopia Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE