Un nou ciclu de Seri duhovnicesti inchinate Postului Nasterii Domnului


Ca in fiecare an, Arhiepiscopia Ortodoxa Romana de Alba Iulia, in colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia, organizeaza un nou ciclu de "Seri duhovnicesti" inchinate Postului Nasterii Domnului. Seria "Serilor duhovnicesti" va incepe joi, 15 noiembrie, ora 18.00, in prima seara a Postului Nasterii Domnului, prin conferinta Prea Cuviosului Ieromonah Rafail Noica, cu tema "Cuvantul proorocesc si experienta harului". Mai apoi, joi, 22 noiembrie, la aceeasi ora 18.00, Maestrul Dan Puric va conferentia despre "Demnitatea crestina".

In continuare, joi, 6 decembrie, la ora 18.00, Corul de copii al Arhiepiscopiei, dirijat de Doamna prof. Ioana Croitoru si Corul de copii "Theotokos", dirijat de Parintele Arhidiacon Calin Bulac, vor sustine un concert de colinde.


Seria de conferinte din Postul Nasterii Domnului din acest an se va incheia joi, 13 decembrie, prin cuvantul duhovnicesc sustinut de Parintele Arhimandrit Teofil Paraian, cu titlul: "Ce invatam din Filocalie?", care va incepe la ora 18.00.

 

 

.

06 Noiembrie 2007

Vizualizari: 788

Voteaza:

Un nou ciclu de Seri duhovnicesti inchinate Postului Nasterii Domnului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE