Grup de intrajutorare pentru alcoolici care functioneaza de un an si patru luni la Alba Iulia


In luna aprilie 2004 a luat fiinta la Alba Iulia primul grup de intrajutorare a persoanelor dependente de alcool, sub patronajul Asociatiei Filantropia Ortodoxa, Diakonia si Crucea Albastra din Alba Iulia. Scopul infiintarii acestui grup este de a asigura sprijin persoanelor dependente prin consiliere si terapie de grup, aceasta realizandu-se ambulatoriu de catre mai multi specialisti din domeniile social, psihologic, teologic si medical. Psihologul Nicolae Vulcu ne-a declarat ca pana in prezent se afla in evidenta Centrului 20 de persoane, din care 2 au fost deja recuperate. Cum poate apela cineva la acest centru ne-a spus mai multe d-l Nicolae Vulcu:

„La acest Centru de Recuperare, unde se poate apela direct pe strada Vasile Goldis, nr. 46, apoi prin numerele de telefoane la Asociatia Filantropia: 817.

766 si Asociatia Diakonia: 813.807 si prin numarul de mobil: 0723 – 768.670.”


Cine poate sa apeleze la aceste numere?

„La aceste numere de telefon poate sa apeleze oricine, atat dintre persoanele care au o problema vis-ŕ-vis de alcool, cat si apartinatorii acestuia. Pentru informatii si detalii pot sa sune cu incredere, deci avem la dispozitie toate datele necesare pentru lamurirea problemei, atat pentru dependenti, cat si pentru asistati.”

.

18 August 2005

Vizualizari: 1118

Voteaza:

Grup de intrajutorare pentru alcoolici care functioneaza de un an si patru luni la Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE