TOB a fost deschis la Iasi


TOB a fost deschis la Iasi

Centrul de Conferinte "Providenta" gazduieste, incepand de ieri, 13 noiembrie a.c. pana maine, 15 noiembrie Targul International de Vesminte Icoane, Carti, si Obiecte Bisericesti. Acest targ este la a II-a editie la Iasi si a patra la nivel national, fiind organizat in parteneriat cu Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Preotii din Arhiepiscopia Iasilor, dar si iesenii pot trece pe la standurile amenajate la "Providenta" astazi si maine, intre orele 10:00 si 18:00.

Targul a fost deschis ieri la ora 10:30, printr-un Te Deum oficiat de PS Calinic Botosaneanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. PS Calinic a mers apoi printre standuri pentru a le stropi cu apa sfintita si a vorbit cu cativa expozanti. Au venit producatori de obiecte bisericesti si din Grecia, Austria, dar si din Romania. Mitropolia Moldovei si Bucovinei are doua standuri la acest targ: unul de obiecte liturgice, iar celalat ofera spre vanzare o gama larga de carti aparute la Editura TRINITAS.

IPS Mitropolit Teofan a venit la Targul International de Vesminte, Icoane, Carti si Obiecte Bisericesti dupa ora 14:00. A vizitat cea mai mare parte a standurilor si i-a binecuvantat pe reprezentantii de vanzari, pe preoti, maicute si credinciosi.

C. CIOFU

.

14 Noiembrie 2008

Vizualizari: 644

Voteaza:

TOB a fost deschis la Iasi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE