Traditie respectata. Mos Craciun a iesit din adancuri pentru copiii militarilor scafandri

Mosul a fost ajutat de doi scafandri cu o barca pneumatica, unde se afla, de altfel, si sacul plin cu cadouri. Dupa ce a urcat la bord, acesta a fost inconjurat de cei patruzeci de copii nerabdatori sa-i spuna poezii, pentru a primi in schimb cadouri

Patruzeci de copii din Constanta l-au intampinat, ieri, pe Mos Craciun, la bordul unei nave militare, in timp ce acesta, dotat si cu echipament de scafandru, a iesit din mare pentru a le aduce daruri. Astfel, se pare ca cel mai iubit personaj de catre toti copiii se adapteaza in functie de cei pe care ii viziteaza. In fiecare an, in preajma Sarbatorilor de iarna, copiii scafandrilor au privilegiul sa-l vada pe Mos Craciun iesind din apa. Traditia s-a respectat si in acest an, desi vremea de-afara ar fi descurajat pe oricine s-ar fi incumetat sa faca o partida de inot.

Nava aleasa pentru desfasurarea festivitatilor a fost nava de logistica 283 Midia. De mentionat ca Mosul a fost ajutat de doi scafandri cu o barca pneumatica, unde se afla de altfel si sacul plin cu cadouri. Dupa ce a urcat la bord, acesta a fost inconjurat de cei patruzeci de copii nerabdatori sa-i spuna poezii, pentru a primi in schimb cadouri. Copiii s-au mutat apoi in sala de comanda, unde Mos Craciun i-a luat in brate si le-a daruit dulciuri si jucarii. Comandantul navei de logistica scafandri 283, capitan comandor Catalin Dabuleanu, a spus ca cei patruzeci de micuti care l-au asteptat pe Mos Craciun sunt copiii militarilor scafandri de la Unitatea Militara 02020, iar venirea Mosului din adancurile marii este o traditie pastrata de mai multi ani si de fiecare data, de sarbatori, el vine costumat in scafandru.

.

28 Decembrie 2005

Vizualizari: 1939

Voteaza:

Traditie respectata. Mos Craciun a iesit din adancuri pentru copiii militarilor scafandri 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE