Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
evolutionismul este experimentat permanent.
|
La chestia asta am ris vreo zece minute…
Citat:
când îți faci în vaccin antigripal, are efect, pentru că cineva s-a bazat pe evoluție.
|
Naivitatea ta n-are margini. Nu-i poate urma decit o percepere profund gresita a lumii in care traiesti.
Citat:
nu are sens să încerci să explici un eveniment ce nu a avut loc.
|
Absolut de acord. Ca atare, ma astept sa renunti la toata evolutia (cosmica, chimica, geologica, biologica – mai e vreuna?). Felicitari pentru intoarcerea la ratiune.
Citat:
micro-evoluție, adaptare, mutații genetice, toate aste nu sunt evolutie?
|
Sigur ca nu.
Citat:
vrem sau nu să credem, genetica a demonstrat TE.
|
Vrei sau nu, genetica a demonstrat Biblia.
Citat:
Tu spui ca un om de știința este un filozof?
|
Sigur ca e. Vrei exemple? Dar cind o sa vezi cu ochii tai de ce anume cred oamenii in evolutie, ma astept sa nu mai crezi in evolutie.
Citat:
Din câte stiu eu, teologia nu prea are repere fixe.
Totul este interpretare și reinterpretare.
|
Nu stiu de ce am impresia ca tu confunzi teologia cu stiinta. Caci doar prin aceasta simpla substitutie, propozitiile tale capata valoare de adevar…
Citat:
Știința, în marea ei majoritate, nu are pretenția de a fi exactă. Deși este, în bună parte.
|
Hai ca ma faci sa rid. Ia spune-mi, cosmologia e exacta?
Citat:
Teologia în schimb, are pretenția de a fi exactă, cu toate ca nu le nimerește mai deloc.
|
Cu toate ca le nimereste aproape tot timpul…
Citat:
Demonstrează ca Duhul este un reper exact.
Teologia este atât de exactă, ca deja vă contraziceti. Ba modifică legile fizicii, ba nu le modifică.
|
Crede-ma ca nu vrei sa-ti fac o lista cu toate contrazicerile din “stiinta” evolutionista.
Hai sa-ti fac rezumatul, ca sa nu mai pierdem timpul: in paradigmele “stiintifice” curente (evolutia in general, cu toate formele ei), aproape totul e o contrazicere. Preferata mea e desigur cosmologia: rid ore in sir cind citesc ce prostii zic cosmologii oficiali…