Sper din toata inima ca Europa va fi distrusa: fie de urgia lui Dumnezeu, fie printr-un razboi devastator la scara locala. Adica infama UE, NU ma refer la popoarele europene, in masura in care au mai ramas sanatoase, ca sa fie clar. Eu o sa refuz. Nu sunt ortodox, dar refuz infamii din astea. Cuvantul "card" ma irita: suna nervant, sufocant de european si ubicuitar. Orice om intreg la cap, indiferent daca e ateu, crestin, budist sau musulman, refuza sa fie monitorizat si controlat. Poftim, le dau "stapanilor lumii" un indiciu despre mine, daca tot vor sa stie: le-as taia beregata cu placere. Lor si tuturor din jurul lor. Si nu as confesa un atare "pacat".
Nu as refuza din motive de microcip, nu sunt adeptul paranoiei microcipurilor. Dar refuz din principiu sa achiesez la un nou jaf national, cu gir de la brucsels. Si refuz sa dau date unui stat tot mai orwellian pe stil balcanic (adica cum e mai rau!).
Prietena mea e nevoita sa mearga la jegosii de la Ordinul biologilor, care e clar o mafie (presedinta este si aia care tine cursurile, daca v-ati prins; puteti verifica pe net). Eu i-am sugerat sa refuze.
Eu nu ma rog pentru "conducatori" ca acestia. Pentru doua lucruri de interes obstesc, da, ma rog, si nu in Biserica: pentru nimicirea fizica deopotriva a acestor "oameni" si a lucrarilor lor diabolice anti-popoare, si pentru insanatosirea morala cat mai deplina si grabnica a poporului roman si a tuturor popoarleor, chiar si a spalacitilor/occidentalilor care ne-au adus capitalismul pe cap.
|