![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici in Belgia toti avem carduri de sanatate care au stocate date in ele. In Germania, unde am stat inainte, asijderea.
|
|||
|
|||
![]()
Nemtii au stopat acest program de distribuire a cardurilor. Daca la ei nu mai sunt bune, la noi de ce ar fi?
|
|
|||
|
|||
![]()
N§am auzit de asa ceva si parintii mei stau in Germania, ca si multi prieteni.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El ne-a dat nume iar noi ce facem Scriem in locul acestui nume semnul diavolului ,un numar care incorporeaza 666 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca ar fi asa, ce? Numarul 666 oricum exista, si trebuie sa existe unul intre 665 si 667. Nu ma deranjeaza sa am si un numar, nu doar nume. Sau chiar doar un numar, din pdv al statului/societatii. Ma pot identifica cu orice. Pot sa mi-l tatuez pe frunte sau pe mana, mi se rupe. Problema este a ultimei frontiere: persoana proprie, ca atare. Ei, acolo e baiul. Si nu, nu imi place sa se stie despre mine si sa fiu controlat, asta e tot. Normal ca cei care au afaceri de succes sau stau in Occident "tin" cu tot ce ne vine de acolo, chiar daca uneori ne parvine pe calea ocolita, perversa si chiar mai pagubitoare a birocratiei romanesti/democratiei balcanice originale...subiectivism omenesc banal de previzibil, o zic a mia oara... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 19:30:22 |
Carduri de Craciun | Hartford | Generalitati | 30 | 09.02.2009 15:27:27 |
|