Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2010, 10:31:03
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dani2004 Vezi mesajul
O mica diferenta.
Maica Domnului este Nascatoare de Dumnezeu.
De n-ar fi primit Fecioara Maria planul lui Dumnezeu cu ea, poate Domnul Iisus nici nu S-ar mai fi născut ! Și apoi spune Domnul "Cine nu o cinstește pe Maica Mea, pe Mine nu mă cinstește !" Și cine poate spune că împărăteasa după ce a născut pe împărat nu mai este împărăteasă și nu este vrednică de cinste??! Apoi dacă Solomon împăratul a spus mamei sale că-i va dărui tot ce îi va cere, oare nu cu mult mai presus va cinsti Împăratul lumii pe Maica Sa făcând-o mai cinstită decât heruvimii și mai mărită fără de asemănare decât serafimii?!

Maica Domnului este mijlocitoare pentru noi este chiar Maica noastră căci pe Cruce fiind Mântuitorul a încredințat-o în grija lui Ioan spunând :"Iată mama ta!" astfel devenind mama și ocrotitoare oamenillor ! Pentru rugăciunile Fecioarei Maria Își potolește mânia Domnul cea cu dreptate împotriva noastră ! Nimeni din cei ce alergă la Maica Domnului cu credință și nădejde nu iese rușinat !

Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, Bucură-te ceea ce ești plină de har, Marie, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este Rodul pântecelui tău, că ai născut pe Mântuitorul sufletelor noastre !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cartile lui Charles Diehl si alte citate sophia Resurse ortodoxe on-line 7 08.04.2014 01:34:51
Cartile sfinte! miti29 Morala Crestina 3 30.10.2011 17:37:10
Cartile oracol cu ingeri, un pacat? AlinaEM Generalitati 38 14.03.2011 08:39:51
CARTILE - Bucuria mea! geo.nektarios Stiri, actualitati, anunturi 23 24.02.2009 01:00:06
Se schimba cartile de identitate Capy Generalitati 21 06.05.2008 18:59:20