Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2016, 10:04:36
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Exista sfinți care au avut niște experiențe îngăduite de Dumnezeu pentru folosul nostru. Nu-i putem numi dubioși doar pentru ca nu am beneficiat și noi de asemenea minuni. Indiferent dacă au recunoscut sau nu aceasta scriere, despre vămile văzduhului exista și alte marturii.
Doar nu cumva crezi ca suntem primiți și în Rai pe criterii lumești. Aceiași necurati care aici ne momesc spre păcate dincolo se arata contabili perfecți ai păcatelor noastre care ne acuza. Acest lucru îl știu și cei care, în viața fiind, cad în deznădejde.

Despre Maica Domnului, am citit ca se ruga astfel într-o prezentare a vieții și a adormirii ei.
Daca ar fi existat aceste vami, cu siguranta Hristos, apostolii sau sfintii parinti in perioada Sinoadelor ecumenice ne-ar fi informat cu siguranta. Doar nu crezi ca diavolii dupa invierea lui Hristos au inceput sa construiasca aceste vami, si in sec.XII le-au terminat, iar dupa acest secol (secol in care a aparut primele scrieri despre aceste vami) anumite persoane au primit informatii (viziuni) despre aceste vami spre folosul nostru?

Thread Tools
Moduri de afișare