Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.04.2009, 00:59:33
emanuel2007
Guest

Implicit

orice metoda anticonceptionala e ucidere ; la asta nu ma convingeti niciodata ... ramane ucidere in fata lui Dumnezeu si asa va fi judecata , ca ucidere ... nu se discuta ...

Asa ca intr-un fel, anticonceptionalele protejeaza viata..

asta e cea mai dioata chestie care am auzit-o : e ca si cum ai zice moareta = viata ... e absurd ...

Daca judecam asa, ca oprirea de a avea copii este ucidere, atunci nu este ucidere si ovulatia unei femei care nu are relatii sexuale? Ca atunci bietele ovule, care ar fi putut sa fie fecundate si sa devina copii, mor.. Nu contin ovulele deja jumatate din informatia genetica necesara unei fiinte umane?

ai inceput sa iti vina mintea la cap ... insa nu e destul de sigur ca o sa si ramana acolo ... sigur ca orice ovulatie este o ucidere ... pai de ce crezi ca iti tot ziceam eu ca orice scurgere si orice ciclu suntpacate ? sunt ucideri virtuale ... si masturbarea si prezervativul exact acelasi lucru sunt : ucideri virtuale ; adica tot ucideri ... de aia si sunt considerate pacate ...

care e explicatia ? am mai dat-o undeva mai sus : inainte de cadere nu avea femeia ovulatie si la barbat nu se producea samanta decat numai cand planificau un act trupesc ... si inca ceva : nu exista un contact trupesc intre ei fara ca femeia automat sa ramana insarcinata ... tot ce e sub nivelul asta care l-am zis acuma se datoreaza de la caderea din rai , de cand totul a pierdut rationalitatea dumnezeiasca ... de atunci toti am devenit ucigasi ai propriei noastre specii , chiar si daca numai in mod virtual ...

Iisus nu a avut niciodata scurgere ...
Maica Domnului nu a avut niciodata ciclu ...
sfintii si sfintele si-au invins prin asceza pacatul chiar si sub aceste forme extrem de subtile ...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doi tineri crestini casatoriti dorm in strada... laurastifter Umanitare 16 27.11.2014 09:26:02
Sfaturi pentru tanari casatoriti Dia20_diana Nunta 19 10.08.2012 14:32:23
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? sophia Nunta 101 02.06.2009 16:12:37
TINERI CASATORITI saccsiv Nunta 9 14.01.2008 18:15:19