![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu despre ce Parinte e vorba, nu stiu ce a facut si nici nu ma apuc sa-l cercetez eu,
si nu am chiar asa masura sa ma rog pentru toti, cind nici timp de a ma ruga pentru mine si a lua aminte la mine nu am (sunt insa binecuvintati de Dumnezeu care sa se roage pentru toata lumea) insa bine e sa ne rugam pentru cei care ne-au tulburat, care ne-au afectat, si daca ne-au gresit personal, bine e sa le cerem noi iertare si sa ne smerim lor (pentru caz general, ca cel al discutiei, bine e sa ne rugam pentru dumnealui, pentru noi, si pentru cei care s-au tulburat) si chiar de rugaciunile personale nu au asa putere si patundere si raspuns, rugaciunea multora mult poate face, tulburari in Biserica au fost si vor fi multe, e vorba de oameni, si nimeni nu e fara de pacat, caci de zici ca fara de pacat este cineva, atunci este minciuna, e vorba de oameni care daca lasa doar o clipa pavaza si cercetarea de sine pot cadea simplu in ispita dar de asta e lasata taina spovedaniei, a curatirii, de asta e lasata rugaciunea unuia pentru altul, de asta e lasata porunca de a face iubire cu aproapele (iubire intru Hristos), si a pretui legea iubirii mai mult ca legea talionului |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 14:38:47 |
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 13:10:38 |
Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 22:34:34 |
IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 21:08:35 |
|